Buzz

Ο Τομ Χανκς είναι υπέροχος, ακόμη και με κοροναϊό

στα 10

Η κατάστασή του παραμένει καλή όπως μας ενημερώνει, το χιούμορ του γίνεται καλύτερο.

Ο Τομ Χανκς είναι υπέροχος, ακόμη και με κοροναϊό

Υπάρχει λόγος που ο Τομ Χανκς είναι τόσο αγαπητός σε όλους κι αν δεν είχατε καταλάβει ακόμη το γιατι, η έκθεσή του (μαζί και της γυναίκας του Ρίτα Γουίλσον) στον κοροναϊό ίσως σας βοήθησε να το αντιληφθείτε. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει την κατάσταση, με σοβαρότητα αλλά και λεπτό χιούμορ αποτελεί ένα καλό μάθημα για όλους μας.

Δείτε ακόμη: O Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον διαγνώσθηκαν θετικοί στον κοροναϊό

Στην τελευταία του ενημέρωση από την καραντίνα του στην Αυστραλία μέσω του instagram, ποστάρει μια γραφομηχανή που όπως λέει «κάποτε αγαπούσε» αλλά μάλλον όχι πια και γράφει:

Γεια σας φίλοι. Καλά νέα: μια εβδομάδα αφού διαγνώστηκα θετικός, σε απομόνωση, τα συμπτώματα παραμένουν τα ίδια. Δεν έχω πυρετό αλλά μια γενικότερη κούραση. Το να διπλώσω την μπουγάδα και να πλύνω τα πιάτα με οδηγεί στον καναπέ για έναν υπνάκο. Τα κακά νέα: Η γυναίκα μου Ρίτα Γουίλσον κέρδισε έξι συνεχόμενες παρτίδες τζιν ράμι και προηγείται με 201 πόντους. Αλλά έχω μάθει να απλώνω το βετζεμάιτ στο ψωμί μου, ωραίο και παχύ. Ταξίδεψα εδώ με μια γραφομηχανή, που κάποτε αγαπούσα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό που συμβαίνει. Βοηθήστε ώστε η την καμπύλη των νέων κρουσμάτων να εξομαλυνθεί.

Και για του λόγου του αληθές, να και η φέτα ψωμί του με το ωραία απλωμένο βετζεμάιτ του - έστω κι αν η πλειοψηφία των αυστραλών που σχολίασαν το ποστ του πιστεύουν ότι η ποσότητα του βετζεμάιτ που χρησιμοποιήσε είναι υπερβολικά πολύ. Στην πραγματικότητα κάθε ποσότητα από το αγαπημένο στην αυστραλία spread είναι υπερβολικά πολύ για τα γούστα μας, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Δείτε ακομη: Τίποτα πιο αστείο από τα «Παράσιτα» να σατιρίζουν την καραντίνα λόγω κοροναϊού