Buzz

Bad break: ο Μπράιαν Κράνστον κόλλησε Covid 19 και σήμερα δωρίζει πλάσμα

στα 10

Στο βίντεο που πόσταρε ο ίδιος και διηγείται την περιπέτειά του, αποκαλεί τον εαυτό του «έναν από τους τυχερούς». Γιατί τη γλίτωσε...

Bad break: ο Μπράιαν Κράνστον κόλλησε Covid 19 και σήμερα δωρίζει πλάσμα

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις στην Ελλάδα είναι «γιατί, ξέρεις κάποιον εσύ που έχει κολλήσει κορονοϊό;». Συνήθως στην απευθύνουν άνθρωποι που δεν προσέχουν και θέλουν να υποστηρίξουν με μία δόση εξυπνάδας το γιατί δεν προσέχουν. Δε θα παραδεχθούν ποτέ ότι είναι συνωμοσιολόγοι, απλώς, όπως πάντα, εκείνοι ξέρουν καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους.

Οσο αυξάνονται τα κρούσματα στη χώρα μας, ας δούμε έναν αγαπημένο μας πρωταγωνιστή, τον Μπράιαν Κράνστον («Breaking Bad», «Isle of Dogs», «Last Flag Flying») που σήμερα ομολογεί την περιπέτεια που πέρασε τον Απρίλιο ιδιωτικά: ήταν από τους τυχερούς, δεν είχε βαριά συμπτώματα και στα 63 του χρόνια τη γλίτωσε.

Θυμηθείτε κι αυτό: Από την Αντίπαρο ο Τομ Χανκς μάς θυμίζει ότι ο Covid-19 δεν είναι για γέλια

Bryan Cranston Covid 607

«Κάνω αυτό το βίντεο και απευθύνομαι σε εσάς, που έχετε κουραστεί με τους περιορισμούς. Ολοι μας. Ομως θα ήθελα να σας παρακαλέσω: λίγη υπομονή.»

«Ημουν αρκετά πειθαρχημένος και πρόσεχα, αλλά και πάλι, κόλλησα Covid 19. Ναι. Είναι τραγικό ότι πάνω από 150.000 Αμερικανοί έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτό. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Ηπια συμπτώματα. Νιώθω ευλογημένος για αυτό. Σας παρακαλώ, φοράτε τις μάσκες σας, συνεχίστε να πλένετε διεξοδικά τα χέρια σας και κρατάτε αποστάσεις. Μπορούμε να το νικήσουμε, αλλά ΜΟΝΟ αν υπακούμε όλοι μαζί στους κανόνες. Να είστε καλά και να παραμένετε ασφαλείς!»

O Kράνστον όλα αυτά τα εξομολογείται την ώρα που περνάει τη διαδικασία για να δωρίσει πλάσμα για τις μελέτες για να τα αντισώματα, κάτι που επίσης θεωρεί ότι είναι απλό και πρέπει να το κάνουμε για να τρέξει η έρευνα για το εμβόλιο.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα: