Buzz

«Francis and The Godfather»: Eτοιμάζεται και ταινία για τα παρασκήνια του «Νονού»

στα 10

Ο «Νονός» έχει πολλές προτάσεις που δεν μπορεί να αρνηθεί: και τηλεοπτική σειρά και ταινία για το παρασκήνιο των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

«Francis and The Godfather»: Eτοιμάζεται και ταινία για τα παρασκήνια του «Νονού»

Φαίνεται πώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ενδιαφέρον για το να μεταφερθούν τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Νονού», σε μικρή και μεγάλη οθόνη.

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της Viacom ότι ετοιμάζει το «The Offer» (στην νέα streaming πλατφόρμα της «Paramount+»), μία τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων που θα ακολουθεί την ιστορία του νέου (τότε) παραγωγού Αλ Ρούντι, πίσω από τις κάμερες, και στις διαβόητες κόντρες ανάμεσα σε Φράνσις Φορντ Κόπολα, Μπομπ Εβανς και Μάριο Πούζο, μία ταινία με το ίδιο ακριβώς θέμα, ανακοινώνεται.

Θυμηθείτε κι αυτό: The Kid has just left the picture: Πέθανε ο θρυλικός παραγωγός Ρόμπερτ Εβανς

The Godfather Al Rudy 1

The Godfather Al Rudy 2

Το «Francis and The Godfather» σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον, θα επιχειρήσει να αποκαλύψει τις συναρπαστικές ιστορίες για το πόσο πάλεψε ο Κόπολα να επιβάλει τους Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο (το στούντιο ήθελε Λόρενς Ολίβιε και Ρόμπερτ Ρέντφορντ) και πόσο αγωνίστηκε για να κάνει την ταινία του έτσι όπως ακριβώς την οραματίστηκε.

Κι ενώ το «The Offer» κρατά τα χαρτιά του κλειστά (ξέρουμε μόνο ότι το σενάριο έχει αναλάβει ο Μάικλ Τόλκιν του «The Player», ενώ ο Ρούντι παραμένει ως παραγωγός και στην σειρά), το «Francis and The Godfather» βγαίνει δυναμικά μπροστά ανακοινώνοντας τους πρώτους πρωταγωνιστές.

Πρώτα ονόματα στο καστ: Τον Φράνσις Φορντ Κόπολα θα ερμηνεύσει ο Οσκαρ Αϊζακ, ενώ τον τότε διευθυντή της Paramount, Ρόμπερτ Εβανς, ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Φαίνεται πάντως ότι η αλήθεια πίσω από τις ταινίες θα είναι η πραγματική πρωταγωνίστρια των μελλοντικών χολιγουντιανών πρότζεκτς: ο Ντέιβιντ Φίντσερ με το «Mank» θέλει να φωτίσει τι συνέβαινε στα παρασκήνια του «Πολίτη Κέιν», ενώ κι ο Μπεν Αφλεκ έχει ανακοινώσει ότι θα σκηνοθετήσει το πλούσιο υλικό των γυρισμάτων της «Chinatown».

Περιμένουμε τα νεότερα.

Διαβάστε περισσότερα: