Buzz

Μία τηλεοπτική σειρά για τα παρασκήνια του «Νονού» είναι μια πρόταση που δεν μπορούμε να αρνηθούμε

στα 10

To «The Offer» θα ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές του 2021 από την Paramount+.

Μία τηλεοπτική σειρά για τα παρασκήνια του «Νονού» είναι μια πρόταση που δεν μπορούμε να αρνηθούμε

Η Viacom μετονομάζει την streaming πλατφόρμα της από «CBS All Access» σε «Paramount+», αγοράζει τίτλους, δίνει πράσινο φως σε παραγωγές και μπαίνει δυναμικά στο 2021. Στόχος είναι να προσελκύσει ένα έτοιμο κοινό, με κλασικό πρόγραμμα και νέες παραγωγές που όμως πατάνε σε κάτι γνωστό και οικείο.

Ανάμεσα στα πρότζεκτς, μία σειρά για τη θρυλική τριλογία του «Νονού».

Θυμηθείτε κι αυτό: The Kid has just left the picture: Πέθανε ο θρυλικός παραγωγός Ρόμπερτ Εβανς

The Godfather Al Rudy 1

The Godfather Al Rudy 2

Το «The Offer» (that we can't refuse) θα ακολουθεί την ιστορία του νέου (τότε) παραγωγού Αλ Ρούντι, πίσω από τις κάμερες - στο πλούσιο παρασκήνιο των γυρισμάτων με τους Φράνσις Φορντ Κόπολα, Μπομπ Εβανς και Μάριο Πούζο. Ο Μάικλ Τόλκιν («The Player») γράφει το σενάριο κι ο Ρούντι παραμένει ως παραγωγός και στην σειρά.

Είναι γνωστές οι ιστορίες για το πόσο πάλεψε ο Κόπολα να επιβάλει τους Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο (το στούντιο ήθελε Λόρενς Ολίβιε και Ρόμπερτ Ρέντφορντ) και πόσο αγωνίστηκε για να κάνει την ταινία του έτσι όπως την οραματίστηκε. Μία σειρά που θα αποκαλύπτει όλα αυτά έχει σίγουρα ενδιαφέρον, αν και πάντα η μυθοπλαστική αναπαράσταση κρύβει την παγίδα του «ποιος μπορεί να ερμηνεύσει τον Μπράντο και τον Πατσίνο».

Περιμένουμε τα νεότερα.

Διαβάστε περισσότερα: