Buzz

Μετά από 6 χρόνια αναμονής - πρώτο trailer για το «Mank» του Ντέιβιντ Φίντσερ

στα 10

Χέρμαν Μάνκιεβιτς εναντίον Ορσον Γουελς σε άσπρο - μαύρο. Δείτε το trailer!

Μετά από 6 χρόνια αναμονής - πρώτο trailer για το «Mank» του Ντέιβιντ Φίντσερ

UPDATE 21/10: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας.

Από το 2014, αμέσως μετά το «Gone Girl», ο Ντέιβιντ Φίντσερ ανακοίνωσε το επόμενο, όπως πάντα φιλόδοξο, όπως πάντα στιλάτο πρότζεκτ του: το «Mank». Πέρασαν έξι χρόνια (και, ευτυχώς, το «Mindhunter»), μια επιπλέον καθυστέρηση στο post production εξαιτίας των lockdown και σήμερα οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας είναι εδώ για να μας ανοίξουν την όρεξη.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Φίντσερ έβαλε την Αμάντα Σάιφριντ να γυρίζει την ίδια σκηνή του «Mank» για μια ολόκληρη εβδομάδα

Σε σενάριο που υπογράφει ο Τζακ Φίντσερ, ο πατέρας του Ντέιβιντ, που έφυγε το 2003, το «Mank» καταπιάνεται με τη συγκρουσιακή σχέση του Ορσον Γουελς με τον Χέρμαν Μάνκιεβιτς (Μανκ), τον σεναριογράφο του «Πολίτη Κέιν» που ουδέποτε αναγνωρίστηκε όσο του άξιζε, για τη συμβολή του σ' αυτή τη μνημειώδη ταινία. Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο Γκάρι Ολντμαν ως Μάνκιεβιτς, ο Τομ Μπερκ ως Ορσον Γουελς και η Αμάντα Σάιφριντ ως Μάριον Ντέιβις, η σταρ του Χόλιγουντ που έγινε ερωμένη του μεγιστάνα Ράντολφ Χερστ (στην ιστορία του οποίου βασίζεται ο «Πολίτης Κέιν») και του επέτρεψε να αναλάβει την καριέρα της, οδηγώντας τη στην απόλυτη καταστροφή - κι ακόμα η Λίλι Κόλινς, ο Τσαρλς Ντανς, η Τάπενς Μίντλτον.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Φίντσερ δεν χαίρεται όταν ακούει για «φιντσερικές» ταινίες

Tο «Mank» θα κάνει την πρεμιέρα του το Δεκέμβριο (97 χρόνια μετά το άνοιγμα του «Πολίτη Κέιν»), αρχικά σε κάποιες αίθουσες στον πλανήτη και στις 4 του μηνός στο Netflix.

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ του «Mank»



UPDATE 21/10: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας.


Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία:


mank 607

mank 607

mank 607

mank 607

mank 607

Το «Mank» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Δεκεμβρίου. Νωρίτερα θα βγει στις αίθουσες για μικρό χρονικό διάστημα.