Buzz

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: δείτε το ντοκιμαντέρ!

στα 10

Σας αξίζει ένα διάλειμμα. Πατήστε το play και δείτε το ντοκιμαντέρ από τα γυρίσματα του «Kάποτε στο... Χόλιγουντ», όπου ο Κουέντιν Ταραντίνο εξηγεί όλες τις αναφορές του και οι ηθοποιοί του εξηγούν... τον Κουέντιν Ταραντίνο

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: δείτε το ντοκιμαντέρ!

Το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» έχει γίνει το success story της κινηματογραφικής χρονιάς - από την αγάπη του κοινού, μέχρι των κριτικών κι έως τη φόρα της ταινίας στην οσκαρική κούρσα. Κι αυτό, παρόλο που μιλούσαμε για την νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, δεν ήταν κάτι το απλό ή το αναμενόμενο. Κι αυτό γιατί ο Ταραντίνο άφησε τον εαυτό του εντελώς ελεύθερο στο "σινεφίλ φυτό" που κρύβει μέσα του. Το "geek" που μεγάλωσε με pulp fction, τηλεόραση και b movies. Ολη η ταινία είναι ερωτικό γράμμα στο Χόλιγουντ που τον διαμόρφωσε, τον τάισε και τον πότισε αγάπη και πόρωση για την ποπ κουλτούρα που τρέχει στις φλέβες του. Κι εκείνος πήρε όλη αυτή την τροφή και την έκανε το δικό του, σήμα-καταταθέν, σινεμά.

Διαβάστε κι αυτό: «QT8: The First Eight»: το ντοκιμαντέρ για τον Κουέντιν Ταραντίνο αποδεικνύει ότι οι μεγαλύτεροι φανς είναι οι ηθοποιοί του

Once Upon a Tim making of 607 1

Once Upon a Tim making of 607 2

Σήμερα κυκλοφορεί το making of ντοκιμαντέρ από τα γυρίσματα της ταινίας (αλλά και τις πρώτες προβολές στα φεστιβάλ) όπου ο Ταραντίνο παθιάζεται και μιλά με το γνωστό χειμαρώδη του τρόπο για τις κινηματογραφικές (κι όχι μόνο) αναφορές του και οι συνεργάτες του στη φωτογραφία, σκηνογραφία, παραγωγή εξηγούν πώς πραγματοποίησαν το όραμά του.

Ταυτόχρονα οι Λεονάρντο και Μπραντ (αλλά και το υπόλοιπο καστ δευτεροχαρακτήρων - από τον Κερτ Ράσελ μέχρι τον Λουκ Πέρι), μιλούν για τον ίδιο τον Ταραντίνο - γιατί τον ξεχωρίζουν, γιατί τον αγαπάνε. Τι κάνει ένα γύρισμα, μία ταινία, ένα σύμπαν «ταραντινικό».

Πατήστε το play.


Διαβάστε περισσότερα: