Buzz

Once Upon a Time in Hollywood: τα παιδιά ποιων διασήμων έχουν ρόλους στη νέα ταινία του Ταραντίνο;

στα 10

Δείτε ποιες κόρες ποιών διάσημων σταρ έχουν μικρούς ρόλους στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Once Upon a Time in Hollywood: τα παιδιά ποιων διασήμων έχουν ρόλους στη νέα ταινία του Ταραντίνο;

Υπομονή. Λίγες εβδομάδες μόνο μάς χωρίζουν από την ελληνική πρεμιέρα του «Once Upon a Time in Hollywood» («Κάποτε στο... Χόλιγουντ») του Κουέντιν Ταραντίνο.

Δείτε κι αυτό: Δείτε τα ψεύτικα πόστερ από τις ταινίες που βρίσκονται μέσα στο «Once Upon a Time in Hollywood»

Ενα από τα «easter eggs» της ταινίας, είναι ότι ο Ταραντίνο έχει τοποθετήσει σε μικρούς ρόλους και περάσματα την επόμενη γενιά ηθοποιών του - παιδιά συνεργατών, φίλων και παλιών πρωταγωνιστών του.

Ποια είναι αυτά;

Rumer Willis 607

Ράμερ Γουίλις

Η κόρη του Μπρους Γουίλις (που στο «Pulp Fiction» έχει πει την αθάνατη ατάκα "Z is dead, babe") και της Ντεμί Μουρ ερμηνεύει την Tζοάνα Πέτετ, την βρετανίδα ηθοποιό που είχε συναντήσει για μεσημεριανό γεύμα η Σάρον Τέιτ την μέρα που δολοφονήθηκε.

Margaret Qualle 607 1

Margaret Qualle 607 2

Μάργκαρετ Κουάλεϊ

Η κόρη της Αντι ΜακΝτάουελ και του Πολ Κουάλεϊ δεν μάς είναι άγνωστη - ούτε μάς τη σύστησε ο Ταραντίνο. Μετά το «Leftovers» και το ντελιριακό διαφημιστκό «My Mutant Brain» που έκανε για την Kenzo (σε σκηνοθεσία Σπάικ Τζόουνς) μάς έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη ως «the next best thing».

Στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» έχει τον καλύτερο ρόλο από όλες, καθώς γοητεύει με τα τζιν σορτσάκια και τα γυμνά πατουσάκια της τον Μπραντ Πιτ. Μέχρι εκείνος να καταλάβει βέβαια ότι έχει να κάνει με ένα μέλος της Αίρεσης του Μάνσον.

Maya Hawke 607 1

Μάγια Χοκ

Η κόρη του Ιθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν δίνει κι εκείνη το (συγκινητικό, αν σκεφτείς τη σχέση του Ταραντίνο με την Kill Bill Bride/Black Mamba μαμά της) παρόν, ως μία από τς κοπέλες της Οικογένειας Μάνσον. Βέβαια, δύο μήνες πριν την πρεμιέρα του «Κάποτε στο... Χόλιγουντ», η Μάγια πρόλαβε και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στον 3ο κύκλο του «Stranger Things».

Harley Quinn Smith 607

Χάρλεϊ Κουίν Σμιθ

Δε θα την αναγνωρίζαμε και τώρα θέλουμε να ξαναδούμε την ταινία για να την σταμπάρουμε: και η κόρη του Κέβιν Σμιθ ερμηνεύει ένα μέλος της Οικογένειας Μάνσον, στη διαβόητη σκηνή που ο «Κλιφ Μπουθ» (Μπραντ Πιτ) επισκέπτεται το ράντσο τους και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...

Διαβάστε περισσότερα:

Once Upon a Time in Hollywood poster 607