Buzz

Τελικά (ίσως) το «Star Trek» να είναι η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

στα 10

O Κουέντιν Ταραντίνο προσπαθεί να ξεδιαλύνει λίγο το σκηνικό για το αν τελικά και πότε θα σταματήσει να κάνει ταινίες. Αλλά από ότι φαίνεται το θολώνει ακόμα περισσότερο.

Τελικά (ίσως) το «Star Trek» να είναι η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε δηλώσει πως μπορεί να σταματούσε το σινεμά με το «Once Upon A Time… in Hollywood», την ένατή του ταινία. Αν και ανέκαθεν ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα κάνει 10 ταινίες.

Αλλά τι γίνεται όμως με το «Star Trek»; Θα την κάνει τελικά; Πρόκειται για μια ταινία η οποία δεν μετράει μιας και δεν πρόκειται για κάτι original από τον σκηνοθέτη ή τελικά αυτή θα είναι η δέκατη ταινία για την οποία μιλούσε όλο αυτόν τον καιρό; Ο Ταραντίνο μίλησε πρόσφατα στο CinemaBlend και προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το θολό αυτό τοπίο.

Διαβάστε ακόμα: «Swinging Sixties»: Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιλέγει 9 ταινίες για έναν «Once Upon a Time in Hollywood» μαραθώνιο

tarantino 607

Σύμφωνα με τον ίδιο το «Star Trek», η οποία θα είναι αρκετά βρωμόστομη και ακατάλληλη σύμφωνα με τον ίδιο, θα γίνει αλλά αυτό, μάλλον, θα σηματοδοτεί (;) και το τέλος της καριέρας του. «Η ιδέα ήταν να κάνω μια ταινία η οποία θα είχε το παραθυράκι πως “το Star Trek δεν μετράει. Θα το σκηνοθετήσω αλλά θέλω να σταματήσω σε μια δική μου original ταινία”» δήλωσε ο Ταραντίνο. Αλλά αμέσως μετά είπε πως «καταλαβαίνω όμως από αυτό ακούγεται κάπως παράδοξο για το πλάνο μου “να σταματήσω μετά από 10 ταινίες”. Πιστεύω πως, αν κάνω το “Star Trek”, θα πρέπει να δεσμευτώ στην απόφασή μου αυτή. Θα είναι η τελευταία μου ταινία. Δεν θέλω να αφήσω τίποτα μετέωρο. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρω όλο αυτό, αλλά μπορεί να γίνει.»

Μόνο η τελευταία φράση της δήλωσής τους μας κάνει να κρατάμε μικρό καλάθι σχετικά με το «10 ταινίες και μετά τέλος» (ή μπορεί και 9) που έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Βέβαια υπάρχουν και προϋποθέσεις σύμφωνα με τον ίδιο: «Αν το "Hollywood" το υποδεχτούν πολύ καλά, αν κάνει επιτυχία, μπορεί να μην φτάσω ως τις 10 ταινίες. Μπορεί να σταματήσω αυτή τη στιγμή! Μπορεί να σταματήσω όσο βρίσκομαι μπροστά. Θα δούμε.»

Το «Once Upon A Time… in Hollywood» στην Ελλάδα έρχεται στις 22 Αυγούστου, όταν η ταινία βγει στις αίθουσες από τη Feelgood. Οι πρώτες αντιδράσεις, στην πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών ήταν ανάμεικτες, για μας ήταν ξεκάθαρα μια υπέροχη ταινία - διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Once Upon a Time... in Hollywood».

Διαβάστε ακόμα: