Buzz

Ο Ταραντίνο θα γυρίσει την επόμενη ταινία «Star Trek» με παραγωγό τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς;

στα 10

Αυτά είναι τα σωστά νέα, τα διαστημικά...

Ο Ταραντίνο θα γυρίσει την επόμενη ταινία «Star Trek» με παραγωγό τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς;

Το Deadline κυκλοφόρησε πριν λίγο την είδηση ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο θα γυρίσει την επόμενη ταινία του «Star Trek» franchise. Κι ότι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα κάνει την παραγωγή.

Ολα ξεκίνησαν από το ότι ο Ταραντίνο «είχε μία καταπληκτική ιδέα» για την πλοκή μίας μελλοντικής «Star Trek» ταινίας και την είπε στον Εϊμπραμς. Το αποτέλεσμα ήταν ο τελευταίος, από τη θέση του παραγωγού, να εξουσιοδοτήσει τον Ταραντίνο και μία ομάδα σεναριογράφων να αναπτύξουν την ιδέα σ' ένα σενάριο. Σ' ένα σενάριο που θα σκηνοθετήσει ο Κουέντιν (μόλις τελειώσει από το 1969 murder drama που ετοιμάζει για το καλοκαίρι των Μάνσον φόνων).

Αν όλα αυτά αληθεύουν, η ταινία του Ταραντίνο θα είναι η 4η του «Kelvin-verse» (της αναβίωσης του Star Trek με τον Κρις Πάιν, στη θέση του Γουίλιαμ Σάτνερ), ενώ αλλοι πιστεύουν ότι η 4η είναι ήδη σε προετοιμασία (με τον Κρις Χέμσγουορθ να επιστρέφει ως ο αδελφός του Τζέιμς Κερκ, Τζορτζ) και ότι ο Κουέντιν αναλαμβάνει την 5η.

Quentin Tarantino J J Abrams Star Trek 607

Ενα έχει περισσότερο σημασία: ότι αυτή θα είναι το 10άρι του Ταραντίνο, δηλαδή η τελευταία ταινία της καριέρας του όπως έχει κι ο ίδιος δηλώσει. Είναι δυνατόν να κλείσει ως σκηνοθέτης με μία μπλοκμπαστεριά; Από την άλλη, ναι γιατί όχι; Ισως ο Σάμιουελ Τζάκσον να παίξει έναν Κλίνγκον...

Ούτε η Paramount, ούτε ο Ταραντίνο έχουν κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις...

Διαβάστε ακόμα: