Buzz

Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Ολοι μαζί, στον νέο Ταραντίνο;

στα 10

Τώρα που βρήκε στούντιο, η νέα, ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτει κάτι από την πλοκή και το καστ της και κόβει την ανάσα.

Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Ολοι μαζί, στον νέο Ταραντίνο;

.Η νέα, ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, έχει δυο λόγους να κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Ο πρώτος και πιο πρακτικός, είναι ότι το φιλμ έμεινε χωρίς παραγωγό με το κλείσιμο της Weinstein Co - το πρόβλημα διήρκεσε δευτερόλεπτα, μια και τα μεγαλύτερα αμερικανικά στούντιο διεκδίκησαν δυναμικά την ταινία που, τελικά, ανέλαβε η Sony.

Διαβάστε ακόμη: Μετά την πτώση του Γουάινστιν, έχει ξεσπάσει πόλεμος στα στούντιο που διεκδικούν δυναμικά τον Ταραντίνο

Ο δεύτερος είναι ο θάνατος του Τσαρλς Μάνσον χθες, στα 83 χρόνια του, καθώς η ταινία φημολογούνταν πως καταπιάνεται με την ιστορία του διαβόητου εγκληματία και της «Οικογένειάς» του. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. «Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969,» είχε δηλώσει ο Ταραντίνο παλιότερα και, τώρα, το Vanity Fair επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, μιλώντας με πηγή που γνωρίζει το σενάριο. Η ταινία εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969 κι ο κεντρικός ήρωας είναι ένας τηλεοπτικός ηθοποιός που, μετά τη μία και μοναδική επιτυχημένη σειρά του, προσπαθεί να εισχωρήσει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ο κολλητός/βοηθός του, που επίσης τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές της σειράς, αναζητά ακριβώς το ίδιο, μια ευκαιρία στο σινεμά. Οι φρικιαστικές δολοφονίες της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον, αποτελούν το φόντο της κύριας ιστορίας.

Διαβάστε ακόμη: «Ηξερα.» Ο Κουέντιν Ταραντίνο μιλάει για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και την ένοχη δική του σιωπή

Tarantino shooting 607

Κι ενώ ήδη (και πριν μάθουμε περισσότερα για την πλοκή, άλλωστε), η επόμενη ταινία του Ταραντίνο μάς κάνει ήδη ν' ανυπομονούμε μέχρι αγωνίας, οι πρώτες φήμες για το καστ ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το σασπένς. Για το ρόλο της Σάρον Τέιτ, ο σκηνοθέτης διεκδικεί τη Μάργκο Ρόμπι, ενώ για τους κεντρικούς δύο ήρωες, συζητά με τίποτε λιγότερο από τον Μπραντ Πιτ, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και τον Τομ Κρουζ! Πραγματικά, θα θέλαμε πολύ να δούμε τον Τομ Κρουζ ως στάντμαν του Μπραντ Πιτ, αλλά κι όποιος άλλος συνδυασμός, μας βρίσκει σύμφωνους.

Διαβάστε και δείτε περισσότερο Ταραντίνο: