Buzz

Κανένας Τραβόλτα! Αυτό ήταν το καστ που ήθελε αρχικά ο Κουέντιν Ταραντίνο για το «Pulp Fiction»!

στα 10

Απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ποιο ήταν το καστ που είχε ονειρευτεί ο Κουέντιν Ταραντίνο για το «Pulp Fiction». Κανείς από τους Τζον Τραβόλτα, Σάμιουελ Τζάκσον και Ούμα Θέρμαν δεν ήταν στην πρώτη γραμμή...

Κανένας Τραβόλτα! Αυτό ήταν το καστ που ήθελε αρχικά ο Κουέντιν Ταραντίνο για το «Pulp Fiction»!

Φανταστείτε πώς θα έμοιαζε το «Pulp Fiction» αν σε αυτό δεν πρωταγωνιστούσαν ο Τζον Τραβόλτα, ο Σάμιουελ Τζάκσον, η Ούμα Θέρμαν και ο Μπρους Γουίλις.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο το είχε φανταστεί, αφού η λίστα με τους υποψήφιους ηθοποιούς για το καστ της ταινίας που διέρρευσε αποκαλύπτει τις πρώτες του επιλογές για τους εμβληματικούς ρόλους της πιο διάσημης ταινίας του.

Στο ρόλο του Βίνσεντ Βέγκα που τελικά έπαιξε ο Τζον Τραβόλτα, ο Ταραντίνο ήθελε τον Μάικλ Μάντσεν (μάλιστα μέρος του ρόλου είχε γραφτεί γι' αυτόν) με τον Τραβόλτα να έρχεται δεύτερος ως ισχυρή επιλογή και να ακολουθούν ο Αλεκ Μπόλντγουιν, ο Γκάρι Ολντμαν, ο Τζέισον Πάτρικ, ο Αντι Γκαρσία, ο Μάικλ Κίτον και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον.

Διαβάστε ακόμη: Προσοχή: ο Σάμιουελ Τζάκσον θυμάται όλο το εδάφιο του «Pulp Fiction» (και δε διστάζει να σας το απαγγείλει!)

Pulp Fiction 607

Για το ρόλο του Τζουλς Γουίνφιλντ που άφησε στην ιστορία ο Σάμιουελ Τζάκσον, η πρώτη επιλογή του Ταραντίνο ήταν ο Εντι Μέρφι (!), ενώ για το ρόλο της Μία Γουάλας που αποθέωσε η Ούμα Θέρμαν υποψήφιες πριν από αυτήν ήταν η Βιρτζίνια Μάντσεν, η Μαρίσα Τομέι, η Πατρίσια Αρκέτ και η Φίμπι Κέιτς.

Για το ρόλο του εμπόρου ναρκωτικών Λανς που τελικά έπαιξε ο Ερικ Στολτζ υποψήφιος ήταν ο Τζον Κιούζακ, ενώ για το ρόλο του Μπρους Γουίλις προηγήθηκαν ως επιλογή ο Ματ Ντίλον, ο Σον Πεν, ο Νίκολας Κέιτζ και ο Τζόνι Ντεπ!

Για το ρόλο της γυναίκας του Λανς, Τζόντι, που έπαιξε η Ροζάνα Αρκέτ, η πρώτη επιλογή ήταν η αδερφή της Πατρίσια Αρκέτ και για το ρόλο του Γουίνστον Γουλφ που έπαιξε ο Χάρβεϊ Καϊτέλ ο Ταραντίνο ήθελε αρχικά τον Ντάνι Ντε Βίτο, ενώ η Τζένιφερ Τζέισον Λι ήταν υποψήφια για το ρόλο της Τζόντι και της Χάνι Μπάνι που τελικά πήρε η Αμάντα Πλάμερ ως πρώτη επιλογή μαζί με το κινηματογραφικό της ζευγάρι, τον Τιμ Ροθ στο ρόλο του Πάμπκιν που ήταν και αυτός η πρώτη επιλογή. Πρώτη επιλογή ήταν και ο Κρίστοφερ Γουόκεν στο ρόλο του Κάπτεν Κουνς.

Δείτε ακόμη: Δυόμιση απολαυστικά λεπτά στο τρέιλερ του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο

Pulp Fiction Original Cast 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Pulp Fiction