Buzz

Δυόμιση απολαυστικά λεπτά στο τρέιλερ του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο

στα 10

Οι πρώτες εικόνες από το «The Hateful Eight», την όγδοη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι πανέμορφες, γεμάτες από το ντελιριακό χιούμορ του και την απόλυτη ακύρωση όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για ένα ήδη κλασικό γουέστερν.

Δυόμιση απολαυστικά λεπτά στο τρέιλερ του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο

Ο Ταραντίνο θέλει να το δούμε σε «glorious 70mm Panavision», αλλά όπως και να το δεις το «The Hateful Eight» τον βρίσκει στο ίδιο κέφι με το «Django Unchained» να ακυρώνει τους κανόνες του γουέστερν μόνο και μόνο για να δώσει τη δική του κλασική εκδοχή σε ένα από τα αγαπημένα του κινηματογραφικά είδη.

Με ένα σενάριο που «σολάρει», ατάκες που σκοτώνουν χωρίς σφαίρες και ένα καστ που μας συστήνει με τον καλύτερο τρόπο, το τρέιλερ της όγδοης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο είναι εδώ και είναι μια απόλαυση για τα μάτια, τα αυτιά και την αιώνια πίστη μας στον μοναδικό σκηνοθέτη της εποχής μας που μπορεί να κάνει τις πιο τρελές εμμονές του υπέροχες ταινίες.

Διαβάστε ακόμη: Comic - Con 2015: Οσα υπέροχα μάθαμε για το «The Hateful 8» του Κουέντιν Ταραντίνο

The Hateful Eight Trailer 607

Με τον Ταραντίνο συνεργάζονται για ακόμη μια φορά ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στο ρόλο του Major Marquis Warren, ο Κερτ Ράσελ στο ρόλο του John "The Hangman" Ruth, ο Γουόλτον Γκόγκινς ως Κρις Μάνιξ, ο Μπρους Ντερν ως General Sandford Smithers, o Τιμ Ροθ ως Oswaldo Mobray και ο Μάικλ Μάντσεν στο ρόλο του Joe Cage ενώ για πρώτη φορά στο έργο του εμφανίζονται η Τζένιφερ Τζέισον Λι στο ρόλο της Daisy Domergue και ο Ντέμιαν Μπιτσίρ στο ρόλο του Bob.

Τοποθετημένο έξι ή οκτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, το «The Hateful Eight» ξεκινάει όταν μια άμαξά εκτροχιάζεται και μια χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση. Παγιδευμένοι στο Γουαϊόμινγκ, οι επιβάτες της, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζον Ρουθ (Κερτ Ράσελ) και η φυγόδικος Ντέζι Ντόμεργκιου (Τζένιφερ Τζέισον Λι), φτάνουν στην πόλη του Red Rock όπου ο Ρουθ - γνωστός και ως «The Hangman» - θα παραδώσει τη Ντέζι στη δικαιοσύνη. Στη διαδρομή συναντούν δυο ξένους: το Στρατηγό Μαρκίς Γουόρεν (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), έναν μαύρο πρώην στρατιώτη που έχει γίνει κυνηγός επικυρημένων και τον Κρις Μάνιξ (Γουόλτον Γκόγκινς), έναν Νότιο που υποστηρίζει πως είναι ο σερίφης της πόλης. Χάνοντας το δρόμο τους στη χιονοθύελλα, οι τέσσερις ήρωες αναζητούν καταφύγιο σε μια στάση για άμαξες στο βουνό. Ιδιοκτήτης του είναι ο Μπομπ (Ντέμιαν Μπιτσίρ) ενώ εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Οσβάλντο Μομπρέ (Τιμ Ροθ), τον Τζον Κέιτζ (Μάικλ Μάντσεν) και τον Στρατηγό Σάνφορντ Σμίθερς (Μπρους Ντερν). Καθώς η χιονοθύελλα συνεχίζεται, οι οκτώ ταξιδιώτες ίσως να μην καταφέρουν να φτάσουν ποτέ στο Red Rock...

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «The Hateful Eight» (ξανά και ξανά):


Διαβάστε ακόμη: