Buzz

Θες να δεις το πρώτο teaser του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο; Πρέπει να πας σινεμά!

στα 10

Φήμες θέλουν το πρώτο teaser του «The Hateful Eight» να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες πριν από τις προβολές του «Sin City 2: Α Dame to Kill For». Και ρητά, όχι στο ιντερνετ.

Θες να δεις το πρώτο teaser του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο; Πρέπει να πας σινεμά!

Μπορεί τα γυρίσματα του «THe Hateful Eight» να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, αλλά ένα πρώτο teaser θα κάνει την πρεμιέρα του πριν από τις προβολές του «Sin City 2: Α Dame to Kill For» που ανοίγει στην Αμερική στις 22 Αυγούστου (και στην Ελλάδα μια μέρα νωρίτερα, στις 21 Αυγούστου).

Αυτές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν, ανεβάζοντας τις προσδοκίες των φανατικών του Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος μετά από πολλές περιπέτειες λόγω της διαρροής του σεναρίου της ταινίας, αποφάσισε πως αυτή θα είναι η νέα του κινηματογραφική περιπέτεια και μιλώντας στο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο τον προηγούμενο μήνα παρουσίασε και το πρώτο πόστερ της για να ανοίξει την όρεξη...

The Hateful Eight

To teaser θα κολλήσει ιδανικά με το φιλμ του φίλου και συνεργάτη του Ταραντίνο, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (στο οποίο ο Ταραντίνο έχει σκηνοθετήσει μια σκηνή), ενώ όπως αναφέρεται ρητά, δεν θα κυκλοφορήσει στο ιντερνετ - αν και κάτι μας λέει πως ο πρώτος θεατής που θα το δει στο σινεμά θα σπεύσει να το διαθέσει πειρατικά ανά τον πλανήτη.

Η ιστορία του «The Hateful Eight» εκτυλίσσεται στην Αγρια Δύση και παρακολουθεί μια ομάδα αταίριαστων ηρώων, ανάμεσά τους δυο ανταγωνιστές κυνηγούς κεφαλών, ένα λιποτάκτη αξιωματικό του ομοσπονδιακού στρατού και μια γυναίκα κατάδικο, καθώς εγκλωβίζονται σ’ ένα σαλούν στη μέση του πουθενά όταν η άμαξά τους εκτροχιάζεται και μια χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση.

Το καστ είναι ακριβώς αυτό που ο Ταραντίνο επέλεξε για μια ζωντανή θεατρική ανάγνωση του σεναρίου στις 24 Απριλίου και αποτελείται από τους Μπρους Ντερν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μάικλ Μάντσεν, Κερτ Ράσελ, Τζέιμς Ρέμαρ, Αμπερ Τάμπλιν, Γουόλτον Γκόγκινς και Ζόε Μπελ. Εκτός αν μερικοί ηθοποιοί αλλάξουν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ελπίζουμε το teaser να προβληθεί και στην Ελλάδα πριν από το «Sin City 2»...

Διαβάστε ακόμη: