Buzz

Ολόκληρο το «Kill Bill», όπως το φαντάστηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο στις αίθουσες!

στα 10

To αποκάλυψε στο Comic-Con και είναι σίγουρο πως ο κόσμος είναι πλέος έτοιμος για να έρθει αντιμέτωπος με το «Kill Bill: The Whole Bloody Affair».

Ολόκληρο το «Kill Bill», όπως το φαντάστηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο στις αίθουσες!

Μιλώντας στο Comic-Con, ο Κουέντιν Ταραντίνο, ανάμεσα σε πολλά, αποκάλυψε πως δεν θα αργήσουμε να δούμε στις αίθουσες το «Kill Bill», όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε, ως μια, δηλαδή, ταινία σε όλη της την απαστράπτουσα διάρκεια...

Διαβάστε ακόμη: The Tarantino Mixtape: Βλέπεται ΔΥΝΑΤΑ!

«Αυτό που συνέβη πίσω στην εποχή που το "Kill Bill" θα ήταν μια ταινία, έγραψα μια ακόμη μεγαλύτερη σκηνή anime. Στην ταινία βλέπουμε την Ο-Ren να σκοτώνει το αφεντικό της αλλά υπήρχε και ένας άλλος τύπος με μακριά μαλλιά... Η επιμηκυμένη σκηνή anime δείχνει τη μάχη της με αυτόν τον τύπο. Το στούντιο που έκανε το animation (σ.σ. η Ι.G., η εταιρεία που είχε κάνει το "Ghost in the Shell") είχε πει τότε πως δεν μπορούν το κάνουν και πως θα έπρεπε να ολοκληρώσουν την πρώτη σεκάνς προκειμένου να είναι έτοιμη για την ταινία. Επίσης είχαν πει πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια ημίωρη σκηνή anime μέσα στην ταινία. Τότε είχα συμφωνήσει. Ηταν η αγαπημένη μου σκηνή αλλά ήταν και μια σκηνή που μπορούσα να πετάξω. Οπότε και την πετάξαμε. Οταν όμως η Ι.G. έμαθε ότι επιθυμουμε να κάνουμε το "The Kill Bill: The Whole Bloody Affair" είχαν το σενάριο και χωρίς να τους το ζητήσει κανεις και με δικά τους έξοδα έφτιαξαν τη σκηνή. Είναι καταπληκτική. Σε κάθε περίπτωση, η The Weinstein Company και εγώ μιλάμε για να κυκλοφορήσουμε την ταινία κάποια στιγμή, όχι πριν το τέλος του 2014, αλλά σίγουρα μέσα στο 2015.»

Μέχρι τότε, ο Κουέντιν Ταραντίνο βάζει πλώρη για τα γυρίσματα του «The Hateful Eight»...

Διαβάστε ακόμη: