Buzz

Το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτεται. Ξανά.

στα 10

Η νέα (μάλλον) ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έχει γίνει ήδη ένα από τα πιο αναγνωρισμένα έργα του, πριν καν γυριστεί, ή, ακόμα κι αν δε γυριστεί ποτέ.

Το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτεται. Ξανά.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε ντράβαλα με το «The Hateful Eight». Πρώτα έγραψε το σενάριο, μετά αυτό διέρρευσε εξοργίζοντάς τον, έπειτα ανακοίνωσε ότι θα το εκδώσει σε βιβλίο για να μην πάει χαμένο, αλλά τελικά επέστρεψε στο να το κάνει ταινία γιατί του αρέσει πολύ κι αμέσως ύστερα απ’ αυτό, το σενάριο κυκλοφόρησε ολόκληρο στο web. Αλλά μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει κι έτσι τώρα ο Κουέντιν Ταραντίνο, σε συνεργασία με τον Film Independent και το LACMA, το Μουσείο Τεχνών του Λος Αντζελες, διοργανώνει μια ανοιχτή θεατρική ανάγνωση του «The Hateful Eight», την Πέμπτη, 24 Απριλίου: εάν θέλετε να την παρακολουθήσετε από κοντά, θα σας κοστίσει ένα εισιτήριο aller-retour για Καλιφόρνια και 200 δολάρια για την είσοδο.

Η ιστορία του «The Hateful Eight» εκτυλίσσεται στο Φαρ Γουεστ και παρακολουθεί μια ομάδα αταίριαστων ηρώων, ανάμεσά τους δυο ανταγωνιστές κυνηγούς κεφαλών, ένα λιποτάκτη αξιωματικό του ομοσπονδιακού στρατού και μια γυναίκα κατάδικο, καθώς εγκλωβίζονται σ’ ένα σαλούν στη μέση του πουθενά όταν η άμαξά τους εκτροχιάζεται και μια χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση. Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα επιλέξει το καστ που θα παρουσιάσει το σενάριό του και θα σκηνοθετήσει τη δράση στη σκηνή. Τα έσοδα από τη μία και μοναδική βραδιά θα διατεθούν για την ανάπτυξη των εκδηλώσεων του Film Independent στο LACMA. Κι όσο κι αν κοροϊδεύουμε τις περιπέτειες του Ταραντίνο με το τελευταίο του πόνημα, θα δίναμε τα πάντα για να είμαστε εκεί – ελπίζουμε τουλάχιστον να δούμε κάποτε το «The Hateful Eight» σε μια οθόνη της γειτονιάς μας.

Διαβάστε ακόμα: