Buzz

Που να σκάσουμε όλοι, ο Κουέντιν Ταραντίνο θα το κάνει το «The Hateful Eight»!

στα 10

Δικό του είναι, ό,τι θέλει το κάνει. Κι έτσι ο Ταραντίνο αποφάσισε (ξανά) ότι το «The Hateful Eight» θα είναι η επόμενη ταινία του. Αλλά διαφορετικά.

Που να σκάσουμε όλοι, ο Κουέντιν Ταραντίνο θα το κάνει το «The Hateful Eight»!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει πάθει εμμονή με το νέο του σενάριο: αρχικά ανακοίνωσε ότι η επόμενη ταινία του, μετά το «Django Unchained», θα είναι το «The Hateful Eight», ένα ακόμα γουέστερν, μ’ ένα πολλά υποσχόμενο ensemble cast που ο σκηνοθέτης μόλις είχε αρχίσει να εξασφαλίζει. Πολύ γρήγορα, ο Ταραντίνο αποκάλυψε, όλος νεύρα, ότι το σενάριο του «The Hateful Eight» είχε διαρρεύσει, πιθανώς από τον ατζέντη του ενός πρωταγωνιστή του, πιθανώς του Μπρους Ντερν. Εξαλλος ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι ακυρώνει το project, αλλά ότι θα κρατήσει το σενάριο και θα το εκδώσει, για να μην πάει χαμένο. Σύντομα, το σενάριο του «The Hateful Eight» διέρρευσε και στο ίντερνετ, όπου διαβάστηκε από πλείστο κόσμο, έχοντας ήδη συγκεντρώσει περισσότερη δημοσιότητα κι απ’ ό,τι αν επρόκειτο για ολοκληρωμένη ταινία.

Τα νεώτερα; Ο Κουέντιν Ταραντίνο φημολογείται τελικά (σύμφωνα με τον Τζεφ Σνάιντερ του TheWrap), ότι τη θέλει την ταινία του κι ότι η παραγωγή του «The Hateful Eight» έχει και πάλι το πράσινο φως. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης έχει ήδη κλείσει τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον για έναν από τους κεντρικούς ρόλους, ενός – άλλο – Αφροαμερικανού κυνηγού κεφαλών. Περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες, παρότι μ’ αυτά και μ’ αυτά έχουμε την αίσθηση ότι το «The Hateful Eight» το έχουμε δει ήδη. Και, ταυτόχρονα, ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο θα μας εκπλήξει υπέροχα για μια ακόμη φορά, όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει.