Buzz

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έχει τίτλο και πρωταγωνιστές

στα 10

Θα είναι γουέστερν και θα έχει οκτώ ισάξιους πρωταγωνιστές. Μάθετε τους δύο από αυτούς και λίγα καυτά στοιχεία για την ταινία.

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έχει τίτλο και πρωταγωνιστές

Ο Κουέντιν Ταραντίνο, μετά την τεράστια, εκρηκτική επιτυχία του «Django Unchained» (το οποίο οι αναγνώστες του Flix ψήφισαν ως καλύτερη ταινία του 2013), ετοιμάζει τη νέα του ταινία και, εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, γνωρίζουμε ότι θα είναι και πάλι ένα γουέστερν αφού, όπως εξήγησε ο σκηνοθέτης, τώρα που έμαθε πώς να δουλεύει το είδος, θέλει να κάνει περισσότερες εφαρμογές! «Διασκέδασα τόσο πολύ κάνοντας το “Django” κι αγαπώ τόσο πολύ τα γουέστερν που, τώρα που έμαθα στον εαυτό μου πώς να τα σκηνοθετώ, σκέφτομαι, ας κάνω άλλο ένα γιατί τώρα γνωρίζω τι κάνω,» είπε ο Ταραντίνο προσκεκλημένος στο σόου του Τζέι Λένο.

Οπως, λοιπόν, μαθαίνουμε σήμερα, η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έχει ήδη έτοιμο σενάριο (αντάξιο του Οσκαρ που κέρδισε πέρσι για το σενάριο του «Django»;) και προβλέπεται να ξεκινήσει γυρίσματα το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην ταινία υπάρχει εξασφαλισμένος ρόλος για τον ηθοποιό που ο ίδιος ο Ταραντίνο ανακάλυψε και ανέδειξε, τον Κριστόφ Βαλτς (με Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου και για το «Inglourious Basterds» και για το «Django»), ενώ ο Ταραντίνο πολιορκεί και τον Μπρους Ντερν για να συμμετάσχει στο καστ του. Η ταινία θα λέγεται «The Hateful Eight», άρα μέχρι το καλοκαίρι περιμένουμε να μάθουμε έξι ακόμα ηχηρά ονόματα (όλα αντρικά άραγε;) που θα στελεχώσουν το επόμενο ταραντινικό ταξίδι.

Περιμένοντας, θυμηθείτε τις ΤΟΡ 10 αγαπημένες ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο για το 2013