Buzz

«There is only Sin City»: δείτε το ακατάλληλο trailer του «Sin City 2: Α Dame to Kill For»

στα 10

Φουλ στυλιζαρισμένο, σκοτεινό, γυαλιστερό, αμαρτωλό: αυτό είναι το Red-Band Trailer του «Sin City 2: Α Dame to Kill For»...

«There is only Sin City»: δείτε το ακατάλληλο trailer του «Sin City 2: Α Dame to Kill For»

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο: μόνο η αμαρτωλή πόλη. Αυτό ομολογεί η Ροζάριο Ντόσον στο πρώτο full, ακατάλληλο για ανηλίκους ή όσους έχουν καρδιακές παθήσεις, trailer του «Sin City 2: Α Dame to Kill For». Αυτή την εποχή στην τελική ευθεία του προμόσιον του, καθώς κυκλοφορεί στην Αμερική στις 22 Αυγούστου (λίγες μέρες μετά και στην Ελλάδα), το ασπρόμαυρο (σχεδόν), γοητευτικό, δολοφονικό, graphic σύμπαν των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ μάς περιμένει.

«Στην Sin City έρχεσαι με τα μάτια ανοιχτά. Διαφορετικά καλύτερα να μην έρθεις καθόλου» προειδοποίησε το τρέιλερ του «Sin City: A Dame to Kill For».

Επτά χρόνια μετά την πρώτη τους τόσο επιτυχημένη και αυτόματα cult συνάντηση, οι Ροντρίγκεζ και Μίλερ επιστρέφουν στο νουάρ σύμπαν της «Αμαρτωλής Πόλης», με το sequel που έχει ξεσηκώσει τους φανατικούς θαυμαστές της πρώτης ταινίας.

Το σενάριο δεν βασίζεται αυτή τη φορά σε ένα graphic novel του Μίλερ, αλλά πρόκειται για μία μίξη ιστοριών από πολλά βιβλία του, συν μία νέα ιστορία που γράφτηκε αποκλειστικά για την ταινία. Η εμπνευση για μία αφηγηματική γραμμή της ιστορίας προέρχεται από το κόμικ βιβλίο του 1993 «A Dame to Kill For».

Δείτε ένα ακόμα τρέιλερ για το «Sin City 2: A Dame to Kill For»

Κι αν όλα τα υπόλοιπα trailer, οι σκηνές και τα πόστερ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει έχουν ξεγυμνώσει τη σάρκα των γοητευτικών θηλυκών και τσαλακώσει αυτή των θανάσιμων αντρών, κι αν δεν σας έφτασε αυτή η δόση μοιραίων γυναικών, σκληρών αγοριών, όπλων, σάρκας, κόκκινου κραγιόν και αμαρτίας, ιδού το ατμοσφαιρικό, φουλ στυλιζαρισμένο και σκοτεινό red band trailer.

.

Περισσότερη αμαρτία: