Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο κάνει πρόβες για το «The Hateful Eight»

στα 10

Από το λογαριασμό του στο twitter ο Σάμιουελ Τζάκσον μας βάζει μέσα στις πρόβες του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο κάνει πρόβες για το «The Hateful Eight»

Με δύο φωτογραφίες που μας βάζουν στο κλίμα ο Σάμιουελ Τζάκσον επιβεβαιώνει και επίσημα πως οι πρόβες με το καστ του «The Hateful Eight» ξεκίνησαν και μάλιστα με τον χαρακτηριστικό του τρόπο («H8ful Eight rehearsal! This shit is too much fun! Gonna be a BLAST!!») ανεβάζει την ανυπομονησία για τη νέα εξόρμηση του Κουέντιν Ταραντίνο στο είδος του γουέστερν.

Μαζί του στο ίδιο δωμάτιο - λίγο πριν βγουν στο χιόνι, όπως σημειώνει και ο ίδιος - και οκτώ του τίτλου: ο Τιμ Ροθ, ο Κερτ Ράσελ, η Τζένιφερ Τζέισον Λι, ο Μπρους Ντερν και ο Γουόλτον Γκόγκινς.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά: Αυτοί είναι οι «Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Ελπίζουμε ο Σάμιουελ Τζάκσον να διέρρευσε τις φωτογραφίες από τις πρόβες με ολόκληρο το καστ του «The Hateful Eight» με την άδεια του Κουέντιν Ταραντίνο, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πάλι κάποιο θέμα σαν εκείνο που μετά τη διαρροή του σεναρίου κόστισε σχεδόν στο αν θα γίνει η ίδια η ταινία.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν όταν ο Κουέντιν Ταραντίνο ανακάλυψε τη διαρροή του σεναρίου του «The Hateful Eight».

Διαβάστε ακόμη: