Ταραντίνο & Ροντρίγκεζ: το πιο cool πράγμα που θα δείτε απόψε

BUZZ 30 JAN 2016  /  Πόλυ Λυκούργου

Δείτε ένα βίντεο από το 1994 με τον Κουέντιν Ταραντίνο να διαβάζει την εισαγωγή του «Kill Bill» στον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ για πρώτη φορά!

Αυτό κι αν είναι cool! Ενα vintage βίντεο (γυρισμένο από τον ίδιο τον Ρομπέρτο Ροντρίγκεζ) μας επιστρέφει στο 1994. Ο φίλος και συνεργάτης του Κουέντιν Ταραντίνο έχει μία ιδέα για επόμενη ταινία και έχει γράψει την αρχική της σκηνή. Θέλει να τη διαβάσει, με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, στον Ροντρίγκεζ και να πάρει την πρώτη αντίδρασή του και τις παρατηρήσεις του.

Θυμηθείτε επίσης: Μόνο Αίμα: Ολοι οι φόνοι στις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο σε ένα βίντεο

Η ταινία είναι το «Kill Bill», μία παραγωγή που πήρε 9 ακόμα χρόνια στον Ταραντίνο για να την πραγματοποιήσει. Ομως εκείνο το απόγευμα είχε ξεκάθαρη την πρώτη της σκηνή. Την εικόνα της Νύφης που είχε φάει δύο σφαίρες στο σώμα και μία στο κεφάλι. Την εικόνα της Ούμα μέσα στο κάμπριο αυτοκίνητο να αφηγείται ότι σκότωσε 18 ανθρώπους και τώρα φτάνει στο σκοπό της. Στο να σκοτώσει τον Μπιλ.

Το πώς ακριβώς όμως τα διαβάζει όλα αυτό ο Κουέντιν και τα επιφωνήματα του Ροντρίγκεζ που τον κινηματογραφεί, είναι όλα τα λεφτά. Ο,τι πιο cool θα δείτε απόψε.

Πατήστε το play:


Περισσότερος Ταραντίνο:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.