Buzz

«Γίνετε μέρος του παγκόσμιου διαλόγου»: Ο Κουέντιν Ταραντίνο μιλά στους απόφοιτους του AFI

στα 10

Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρέθηκε στην τελετή αποφοήτησης του American Film Institute για να παραλάβει ένα τιμητικό πτυχίο (Doctorate of Fine Art). Κι, όπως θα δείτε στο βίντεο, είχε δυο λόγια να πει στους νέους του συναδέλφους. «Καλωσήρθατε...»

«Γίνετε μέρος του παγκόσμιου διαλόγου»: Ο Κουέντιν Ταραντίνο μιλά στους απόφοιτους του AFI

Το πάλαι ποτέ enfant terrible του αμερικανικού σινεμά, ο διαβόητα πολέμιος των κινηματογραφικών σχολών που έμαθε αυτοδίδακτα κινηματογράφο μελετώντας ταινίες στο βίντεο κλαμπ που δούλευε, ο DYI σκηνοθέτης και κάτοχος δύο Οσκαρ είναι κάτοχος πλέον και ενός τιμητικού πτυχίου. Το AFI απένειμε στον Κουέντιν Ταραντίντο το Doctorate of Fine Art κι εκείνος παραβρέθηκε στην τελετή απονομής της τάξης του 2016 για να το παραλάβει.

Μη χάσετε κι αυτό: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μιλάει στους απόφοιτους του Χάρβαρντ, εμπνέει και συγκινεί

Ανεβαίνοντας στη σκηνή του Chinese Theater, ο 53χρονος σκηνοθέτης έδωσε έναν εμψυχωτικό λόγο στους 116 απόφοιτους του ακροατηρίου.

Tarantino AFI Speech 607

«Σας προκαλώ και σας παρακινώ να δώσετε ό,τι καλύτερο έχετε. Ξέρετε ποιο είναι αυτό; Απλά να συμμετέχετε. Να συμμετέχετε στον παγκόσμιο διάλογο - για το σινεμά, το θέατρο, τις τέχνες, τον κόσμο, τα έθνη, την κοινωνία, την πολιτική. Να συμμετέχετε...»

Θυμηθείτε και αυτό: Η Δρ. Κέιτ Μπλάνσετ δίνει ένα παθιασμένο λόγο για τη σημασία της τέχνης

«Τίποτε δε θα με έκανε πιο ευτυχισμένο από το να με πλησιάσει κάποιος από εσάς , 5-15-20 χρόνια στο μέλλον, και να βρισκόμαστε στο ίδιο πρότζεκτ μαζί. Καλωσήρθατε στον κόσμο της τέχνης! Σας χρειαζόμαστε!»

Δείτε το βίντεο:

.

Διαβάστε επίσης: