Buzz

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: Ξαναβγαίνει στα σινεμά με... περισσότερο Χόλιγουντ!

στα 10

Ο Κουέντιν Ταραντίνο προσθέτει δέκα λεπτά κομμένου υλικού και ξανακυκλοφορεί την ταινία στους αμερικανικούς κινηματογράφους. Γιατί μπορεί.

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: Ξαναβγαίνει στα σινεμά με... περισσότερο Χόλιγουντ!

To «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» ετοιμάζεται να ξαναβγεί στις αμερικανικές αίθουσες, αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Το έπος του Κουέντιν Ταραντίνο, διάρκειας 2 ωρών και 40 λεπτών, τώρα θα κυκλοφορήσει σε 1000 συνολικά κινηματογράφους με μία έκπληξη: με 10 λεπτά επιπλέον υλικό! Στην ουσία, ο Ταραντίνο έχει προσθέσει 4 σκηνές που είχε κόψει στο final cut της ταινίας (άλλωστε, το έχει κι ο ίδιος ομολογήσει ότι το director's cut του είναι 4 ώρες και 20 λεπτά!)

Διαβάστε κι αυτό: «Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: Είστε έτοιμοι για την τηλεοπτική σειρά του Ταραντίνο;

Once Upon a Time in Hollywood 607

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στούντιο της Sony, υπάρχει πολύ και σημαντικό υλικό που κόπηκε στο τελικό μοντάζ - σκηνές που είχαν χρησιμοποιηθεί σε τίζερ και τρέιλερ, αλλά δεν είδαμε ποτέ, όπως την Σάρον Τέιτ της Μάργκο Ρόμπι να κολυμπάει, σε μια σεκάνς που δεν υπάρχει στην ταινία, αλλά και πολύ ακόμα υλικό της 10χρονης συμπρωταγωνίστριας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζούλια Μπάτερς - σκηνές τόσο καλές και δυνατές, που πολύ πιθανόν να της εξασφάλιζαν μια θέση στην οσκαρική κούρσα Β' Γυναικείου.

Διαβάστε κι αυτό: «Once Upon a Time...» ο Κουέντιν Ταραντίνο αντιστάθηκε στον πειρασμό της τεράστιας αγοράς της Κίνας

Once Upon a Time in Hollywood premiere 607 11

Τι να έχει επιλέξει τώρα από όλα αυτά; Θα μάθουμε από αύριο!

Πάντως αυτός ο Β' γύρος στις αίθουσες σκοπό έχει την ενίσχυση της οσκαρικής καμπάνιας της ταινίας (πολλές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις Κάννες και στις αίθουσες το καλοκαίρι, έχουν ξεχαστεί μέχρι τη στιγμή της ψηφοφορίας).

Πολύ πρόσφατα μάθαμε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα προταθεί για Α' Ανδρικού ρόλου κι ο Μπραντ Πιτ για Β' Ανδρικού, ενώ φυσικά η ταινία προβλέπεται να υπάρχει και στις πεντάδας καλύτερης ταινίας, σεναρίου και σκηνοθεσίας.

Διαβάστε περισσότερα: