Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μήνυσε από τη... Μόσχα ότι, τελικά, θα κάνει τη 10η και τελευταία ταινία του

στα 10

Και θα είναι, όπως είπε, «τύπου επίλογος»!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μήνυσε από τη... Μόσχα ότι, τελικά, θα κάνει τη 10η και τελευταία ταινία του

Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρέθηκε στη Μόσχα, για την προώθηση του «Once Upon a Time in Hollywood». Ο σκηνοθέτης βρέθηκε στη ρωσική πρωτεύουσα για πρώτη φορά από το 2004 και, παρότι ξεναγήθηκε από τον Υπουργό Πολιτισμού, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, στο Κρεμλίνο, δεν παρέλειψε το πολιτικό του σχόλιο: «Δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα που έχω ακούσει ότι συμβαίνουν, από την πλευρά της κυβέρνησης, αλλά βρίσκομαι εδώ για να δω τον ρωσικό λαό. Είμαι εδώ για να δω τους φαν μου.»

Δείτε ακόμη: «Swinging Sixties» | Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιλέγει 9 ταινίες για έναν «Once Upon a Time in Hollywood» μαραθώνιο

κουέντιν ταραντίνο 607

Μπροστά στους φαν του, λοιπόν, ο Κουέντιν Ταραντίνο μίλησε και για το αν, τελικά, θα κάνει την επόμενη δέκατη ταινία του κι αν πράγματι, μετά από αυτήν, θ' αποσυρθεί από το σινεμά. Και παρότι πρόσφατα είχε δηλώσει ότι εάν το «Once Upon a Time...» σημειώσει και εισπρακτική επιτυχία, μπορεί να σταματήσει την κινηματογραφική καριέρα του εδώ, ο Ταραντίνο δηλώνει μάχιμος: «Εχω σκοπό να κάνω συνολικά δέκα ταινίες, άρα μου μένει μία ακόμα. Αν σκεφτείτε την ιδέα ότι όλες οι ταινίες αφηγούνται την ίδια ιστορία και κάθε μία είναι σαν το βαγόνι του τρένου που συνδέεται με το προηγούμενο και το επόμενο, αυτή η τελευταία θα είναι σαν την εντυπωσιακή κλιμάκωση του συνόλου. Και φαντάζομαι ότι η δέκατη, αυτή, ταινία θα είναι λίγο τύπου επίλογος.»

κουέντιν ταραντίνο 607

Συνεχίζοντας, μάλιστα, τις συνεντεύξεις του για την προώθηση του «Once Upon a Time...» εκτός Αμερικής, ο Ταραντίνο δήλωσε ότι το δέκατο και τελευταίο φιλμ του μπορεί να είναι μια ταινία τρόμου: «Αν σκεφτώ μια καταπληκτική ιστορία τρόμου, θα κάνω αυτή για τη δέκατη ταινία μου. Λατρεύω τις ταινίες τρόμου. Θα ήθελα πολύ να κάνω μια ταινία τρόμου.» Για να είμαστε ειλικρινείς, εμάς το μόνο που μας τρομάζει είναι η ιδέα ο Κουέντιν Ταραντίνο να μην ξανακάνει σινεμά.