Buzz

Οι «Avengers» έτοιμοι για το close-up τους

στα 10

Σε καινούριες πόζες, με τις στολές τους καλογυαλισμένες, οι υπερήρωες της Marvel στέκονται μπροστά στο φακό για δυο καινούρια character banners που έκαναν μόλις την εμφανισή τους. Είναι σούπερ δυνατοί και μοιάζουν σούπερ κουλ επίσης. Πότε είπαμε είναι Μάιος;

Οι «Avengers» έτοιμοι για το close-up τους

Μπορεί το ότι ο king of geeks Τζός Γουίντον βρίσκεται πίσω από την κάμερα να μας κάνει να ανυπομονούμε διπλά για την πρώτη συλλογική ταινία των υπερηρώων της Marvel, αλλά ασφαλώς δεν είναι το μόνο πράγμα που μας ενθουσιάζει.

Εχοντας ήδη δείξει ότι μπορεί να κάνει μια superhero movie όπως πρέπει να είναι με ταινίες όπως αυτές του «Iron Man» του «Thor», ακόμη και του «Captain America», το στούντιο δείχνει να έχει αποφασίσει να δώσει στους χαρακτήρες που κερδίζουν γι αυτήν το ψωμί της την προσοχή που τους αξίζει και η μηχανή του publicity έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει φουλ βάρδια, υποσχόμενη κάτι που δείχνει ήδη ενθουσιαστικό.

Αυτή είναι η ιστορία της ταινίας: «Ακολουθώντας τις επικές κινηματογραφικές περιπέτειες που ξεκίνησαν με τον "Iron Man", τον "Aπίθανο Hulk", τον "Ιron Man 2" και τον "Πρώτο Εκδικητή: Captain America", οι "Avengers" είναι η απόλυτη ομάδα σούπερ ηρώων. Οταν ένας αναπάντεχος εχθρός απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη, ο Νικ Φιούρι, διευθυντής της διεθνής οργάνωσης για την ειρήνη στον κόσμο, πιο γνωστή ως S.H.I.E.L.D. αναγκάζεται να ενώσει την ομάδα των "Avengers" για να σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή».

Δείτε τα δύο εντυπωσιακά character banners στο gallery.

Διαβάστε περισσότερα για τους «Avengers»: