Buzz

Οι «Avengers» φωτογραφήθηκαν. Δείτε τα πορτρέτα τους!

στα 10

Αφιερωμένο στους «Avengers» είναι το τελευταίο τεύχος του Entertainment Weekly κι εκεί όχι μόνο βλέπουμε τους υπερήρωες σε επίσημα πορτρέτα, αλλά μαθαίνουμε και τι λένε οι ηθοποιοί για τους υπερ-ρόλους τους.

Οι «Avengers» φωτογραφήθηκαν. Δείτε τα πορτρέτα τους!

Δείτε τα ολοκαίνουρια πορτρέτα των «Avengers» στο gallery και διαβάστε πικάντικα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του EW.

Σκάρλετ Γιόχανσον / Black Widow: «Τις προάλλες γυρίζαμε μια σκηνή όπου αποκαλύπτονται όλοι οι Avengers. Ο Θορ είχε το σφυρί του, ο Captain America την ασπίδα του, ο Hawkeye το τόξο και το βέλος του κι ο Hulk είναι τεράστιος. Επειτα η κάμερα γυρίζει σε μένα κι εγώ δεν έχω όπλα. Γυρίζω στον Τζος (Γουέντο, τον σκηνοθέτη της ταινίας), και του λέω, ‘Τζος, εγώ είμαι εντάξει έτσι όπως είμαι;’ και μου λέει, ‘είσαι μια χαρά, εσύ είσαι μια φονική μηχανή.’»

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ / Iron Man: «Στις πρώτες μας συζητήσεις με τον Γουέντον, του είπα ότι έπρεπε να εμφανίζομαι στην εναρκτήρια σκηνή της ταινίας. Το δοκιμάσαμε λοιπόν, αλλά δε λειτούργησε γιατί αυτή εδώ η ταινία είναι διαφορετική, ο κάθε ήρωας είναι μόνο το ένα πλοκάμι του χταποδιού κι αυτό είναι και το θέμα της. Απλώς εγώ, για άλλη μια φορά, ήμουν επιθετικός και εγωιστής. Ως συνήθως!»

Κρις Εβανς / Captain America: «Ο Στιβ Ρότζερς των ‘Avengers’ είναι πιο κυνικός και σκοτεινός. Ξυπνά για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο σύγχρονο κόσμο. Ολοι οι δικοί του άνθρωποι έχουν πεθάνει. Αισθάνεται μόνος. Αλλά σταδιακά βρίσκει την ισορροπία του.»

Μαρκ Ράφαλο / The Incredible Hulk: «Ο Μπρους Μπάνερ θέλει πολύ να είναι ένας από τους Avengers, αλλά λόγω του παρελθόντος του κι επειδή όλοι τον φοβούνται, μένει στο περιθώριο. Είναι τρομερά καλότροπος, απλώς καμιά φορά τρελαίνεται, κυρίως όταν ο Iron Man, ο Ντάουνι, προσπαθεί αν τον εκνευρίσει. Υπάρχει μια πολύ διασκεδαστική δυναμική μεταξύ του Τόνι Σταρκ και του Μπάνερ. Μ’ έναν παράξενο τρόπο, οι δυο τους μοιάζουν πολύ. Είναι και οι δυο αλλόκοτοι, δυσπροσάρμοστοι επιστήμονες.»

Κρις Χέμσγουερθ / Thor: «Σ’ αυτήν εδώ την ταινία, ο Θορ δεν πολεμά απλώς τον Λόκι, τον κακό του αδελφό από το Ασγκαρντ, αλλά κρυφά προσπαθεί και να τον προστατεύσει. Νομίζω ότι έχει πολύ πιο προσωπικά κίνητρα. Πρέπει διαρκώς να μάχεται για το κοινό καλό, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται και για τον ίδιο του τον αδελφό – θυμώνω συχνά κατά στιγμές με τους αδελφούς και την οικογένειά μου, αλλά μόνο εγώ επιτρέπεται να τα βάζω μαζί τους!»

Τζέρεμι Ρένερ / Hawkeye: «Το μόνο στο οποίο μπορώ να βασιστώ είναι η παλιότερή μου σχέση με την ηρωίδα της Σκάρλετ, μια και οι δυο μας είμαστε οι μόνοι απλοί άνθρωποι της παρέας. Αλλά ο Hawkeye δεν έχει ανασφάλεια, το αντίθετο: μόνο εκείνος μπορέι να τα βάλει με τον Hulk, χρησιμοποιώντας το τόξο του. Γνωρίζει τα όριά του. Αλλά η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που πραγματικά δεν του λείπει.»

Διαβάστε περισσότερα για τους «Avengers» εδώ

Φωτογραφίες Michael Muller, από το Entertainment Weekly