Buzz

Οι «Avengers» στη Νέα Υόρκη!

στα 10

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των «Αvengers» βρίσκουν τους υπερήρωες της Marvel χαμένους στη Νέα Υόρκη!

Οι «Avengers» στη Νέα Υόρκη!
Από αριστερά: Τζέρεμι Ρένερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Τζον Χιντλστον, Κρις Εβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Μαρκ Ράφαλο

Το «Αvengers» πρέπει να είναι ιστορικά η πρώτη ταινία - μαζί με το «Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν - όπου ο πλανήτης παρακολουθεί τα γυρίσματα της σχεδόν σε live αναμετάδοση. Πέρασαν, μάλλον, ανεπιστρεπτί οι εποχές που τα γυρίσματα των μεγάλων ταινιών - events γίνονταν κάτω από απόλυτη μυστικότητα και οι φωτογραφίες που έβρισκαν το δρόμο προς τη δημοσιότητα έδιναν μικρές, αλλά ελεγχόμενες, γεύσεις από το ολοκληρωμένο φιλμ.

Στον κόσμο των iphones και του γρήγoρου upload όμως, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό από τους φανατικούς θαυμαστές, ειδικά όταν σε μια καθημερινή βόλτα στη Νέα Υόρκη βλέπεις μπροστά σου τον Thor και το «σφυρί» του να συνομιλά με τον Iron Man.

Συνεχίζοντας τα γυρίσματα του, το «Avengers» του Τζος Γουίντον βρίσκει τους Κρις Χέμσγουορθ (Thor), Κρις Εβανς (Captain America), Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), Τομ Χίντλστον (Loki), Σκάρλετ Γιόχανσον (Νατάσα Ρομανόφ), Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye), Μαρκ Ράφαλο (Hulk) σε ένα ηλιόλουστο πρωινό στο Central Park.

Απολαύστε τους...

Διαβάστε περισσότερα για τους «Αvengers» εδώ