Buzz

Οι «Avengers» εν δράσει

στα 10

Μετά από ένα τόνο φωτογραφιών από τα γυρίσματα και μιας σειράς βίντεο που κατέγραψαν ευλαβικά τον ερχομό των «Avengers» στη Νέα Υόρκη, κυκλοφορούν τώρα οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Τζος Γουίντον...για τα μάτια σας μόνο.

Οι «Avengers» εν δράσει
Ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor) και ο Κρις Εβανς (Captain America) περιμένουν ένα σημάδι από τον ουρανό!

Η γοητεία του να βλέπεις τον Thor μαζί με τον Captain America, τον Iron Man μαζί με τον Thor και ούτω καθεξής παραμένει η καρδιά της φιλοσοφίας των «Avengers» που ξεπερνώντας κάθε ανυπομονησία για ταινία της Marvel, αναμένονται στις 4 Μαίου του 2012 ως το απόλυτο υπερηρωικό φιλμ της δεκαετίας.

Οι πρώτες φωτογραφίες (δείτε στο gallery τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Εβανς, Σάμιουελ Τζάκσον, Κρις Χέμσγουορθ και Tομ Χίντλεστον) μπορεί να μην προσθέτουν τίποτα σε όσα ήδη γνωρίζουμε για την ταινία, αλλά προσθέτουν σίγουρα πόντους δημοσιότητας σε ένα franchise που ήδη μοιάζει να αποκτά υπεράνθρωπες...διαστάσεις.

Και επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ κάθε μαθήσεως ακολουθεί η επίσημη σύνοψη των «Avengers»:

«Ακολουθώντας τις επικές κινηματογραφικές περιπέτειες που ξεκίνησαν με τον "Iron Man", τον "Aπίθανο Hulk", τον "Ιron Man 2" και τον "Πρώτο Εκδικητή: Captain America", οι "Avengers" είναι η απόλυτη ομάδα σούπερ ηρώων. Οταν ένας αναπάντεχος εχθρός απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη, ο Νικ Φιούρι, διευθυντής της διεθνής οργάνωσης για την ειρήνη στον κόσμο, πιο γνωστή ως S.H.I.E.L.D. αναγκάζεται να ενώσει την ομάδα των "Avengers" για να σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή».

Διαβάστε περισσότερα για τους "Avengers" εδώ

Διαβάστε για τα μελλοντικά σχέδια της Marvel, μετά τους «Avengers» εδώ

Δείτε εδώ μια μικρού μήκους ταινία που προετοιμάζει τον ερχομό των «Αvengers»