Buzz

Ο Ρούφους Γουέινραϊτ ετοιμάζει μιούζικαλ για το σινεμά!

στα 10

Δεν αρκείται στο νέο του άλμπουμ, την παγκόσμια περιοδεία και τον τίτλο ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους μουσικούς: ο Ρούφους δοκιμάζει και τη μεγάλη οθόνη.

Ο Ρούφους Γουέινραϊτ ετοιμάζει μιούζικαλ για το σινεμά!

Τελικά δεν θα τον δείτε στο Fuzz στις 10 Ιουλίου, μια και η συναυλία του ματαιώθηκε. Αλλά ενδεχομένως θα τον δείτε… σύντομα σε μια κινηματογραφική αίθουσα κοντά σας!

Ο Ρούφους Γουέινραϊτ, εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας του για την προώθηση του νέου του άλμπουμ, «Out of the Game», έδωσε συνέντευξη στο Rolling Stone, όπου μίλησε και για το πιο εκπληκτικό προσεχές σχέδιό του. Μια ταινία, μιούζικαλ, που θα εμπνέεται από τη δική του ζωή: «Βρισκόμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια. Η ταινία βασίζεται χαλαρά στη δική μου ζωή – πολύ, πολύ χαλαρά. Μάλλον προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι σαν ένα μυθικό Ρούφους. Η αφετηρία της είναι κάποιες από τις δόξες του δικού μου παρελθόντος και τα τραγικά φινάλε της ζωής μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μια δική μου βιογραφία.»

Ο Γουέινραϊτ δουλεύει την ταινία με… καλή παρέα, τον Εντα Γουολς, συν-σεναριογράφο του «Hunger» του Στιβ ΜακΚουιν, αλλά, κυρίως, θεατρικό συγγραφέα του «Disco Pigs» και του «Chatroom» και σεναριογράφο των αντίστοιχων κινηματογραφικών διασκευών.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για την ταινία, αρκεστείτε στο κλιπ του «Out of the Game», του πρώτου single από τον ομότιτλο δίσκο του Ρούφους, με την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ στον πιο άταχτο ρόλο της ζωής της!