Buzz

Αντίο Σίντνεϊ. Η Νιβ Κάμπελ αποχωρεί από το «Scream»

στα 10

Η ίδια δήλωσε πως αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση μετά από οικονομικές διαφορές που είχε με το στούντιο για τον ρόλο της στη νέα ταινία.

Αντίο Σίντνεϊ. Η Νιβ Κάμπελ αποχωρεί από το «Scream»

Η Τζένα Ορτέγκα, η οποία παίζει τον ρόλο της Τάρα Κάρπεντερ στο νέο «Scream», αποκάλυψε πρόσφατα πως ο Ghostface του «Scream 6» θα είναι ο πιο επιθετικός και ο πιο βίαιος της σειράς. Και από ό,τι φαίνεται δεν έχει καθόλου άδικο, μιας και, δυστυχώς, πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ήδη πήρε το πρώτο του «θύμα».

Σύμφωνα με το Variety η Νιβ Κάμπελ, η οποία παίζει την Σίντνεϊ Πρέκσοτ από την πρώτη ταινία της σειράς, δεν θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία, λόγω οικονομικών διαφορών με το στούντιο. Η ίδια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να απορρίψει την προσφορά που της έκαναν για να ξαναπαίξει τον εμβληματικό ρόλο της Σίντνεϊ λέγοντας έτσι αντίο σε όλους τους φανς της σειράς.

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ απέρριψε κάμεο στο «Scream 4»

neve campbell 607

«Δυστυχώς δεν θα εμφανιστών στην επόμενη ταινία “Scream”. Ως γυναίκα, χρειάστηκε να δουλέψω εξαιρετικά σκληρά στην καριέρα μου για να εδραιώσω την αξία μου, ειδικά όταν πρόκειται για το “Scream”. Eνιωσα ότι η προσφορά που μου παρουσιάστηκε δεν ισοδυναμούσε με την αξία που έδωσα στο franchise. Ηταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να προχωρήσω παρακάτω. Σε όλους τους θαυμαστές του “Scream”, σας αγαπώ. Πάντα με υποστηρίξατε απίστευτα. Είμαι για πάντα ευγνώμων σε εσάς και σε όσα μου έδωσε αυτό το franchise τα τελευταία 25 χρόνια.»

Οι τέσσερις επιζώντες της προηγούμενης ταινίας Μελίσα Μπαρέρα, Τζάσμιν Σαβόι Μπράουν, Μέισον Γκούντινγκ και Τζένα Ορτέγκα θα επιστρέψουν και σε αυτό το σίκουελ μαζί με την Χείντεν Πανετιέρ, η οποία έπαιξε την Κίρμπι Ριντ στο «Scream 4», και μια νέα προσθήκη στο καστ τον Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ.

Οι σκηνοθέτες Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ (γνωστοί και ως Radio Silence) θα σκηνοθετήσουν το νέο σίκουελ, ενώ οι Τζέιμς Βάντερμπιλντ και Γκάι Μπουζίκ θα γράψουν ξανά το σενάριο, με τα στούντιο της Paramount και της Spyglass Entertainment να αναλαμβάνουν την παραγωγή.

Το «Scream 6» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2023.