Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ απέρριψε κάμεο στο «Scream 4»

στα 10

«Δεν μπορώ να κάνω μια Ντρου. Δεν μπορώ να το αγγίξω αυτό», είπε η Στιούαρτ σε μια συνέντευξή της.

Η Κρίστεν Στιούαρτ απέρριψε κάμεο στο «Scream 4»

Ενα από τα πράγματα για τα οποία είναι διάσημη η σειρά ταινιών «Scream» είναι και εκείνο της εναρκτήριας σκηνής, στην οποία κάποιος αρκετά γνωστός, και αγαπητός, ηθοποιός δολοφονείται από τον Ghostface, με την σκηνή της πρώτης ταινίας, στην οποία δολοφονείται η Ντρου Μπάριμορ, να θεωρείται μια από τις κλασσικότερες στιγμές στο σινεμά του τρόμου.

Σε μια από αυτές τις σκηνές ήταν να πρωταγωνιστήσει και η υποψήφια για Οσκαρ Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία εκείνη την περίοδο είχε γίνει αρκετά γνωστή στο κοινό από τις ταινίες «Twilight». Σύμφωνα με το Slant Magazine η Στιούαρτ θα έπαιζε στην εναρκτήρια σκηνή του «Scream 4» αλλά η ίδια το απέρριψε.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ghostface θα επιστρέψει. Το «Scream 6» είναι και πλέον επίσημο

scream

«Ο χαρακτήρας της Ντρου σκοτώνεται στην πρώτη ταινία και δημιούργησαν μια ολόκληρη σκηνή όπου πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν για να μιμηθούν την Ντρου. Αλλά τελικά επρόκειτο να ήταν ένα μόνο άτομο, και είπα “δεν μπορώ να κάνω μια Ντρου”. Δεν μπορώ να το αγγίξω αυτό. Ξέρετε τι εννοώ; Αλλά, ναι, τότε κατέληξαν να κάνουν, αν θυμάμαι καλά, μια μεγαλύτερη σκηνή και όχι μόνο με ένα θύμα», δήλωσε η Στιούαρτ για την εμφάνισή της στην ταινία.

Η συγκεκριμένη σκηνή στην οποία αναφέρεται από το «Scream 4» έδειχνε τις Λούσι Χέιλ, Σενέ Γκράιμς-Μπιτς, Κρίστεν Μπελ και Ανα Πάκουιν να αντιμετωπίζουν τον Ghostface σε μια ταινία μέσα σε μια ταινία μέσα σε μια ταινία. Τώρα, μετά από τόσο καιρό, θα το έκανε; Η Στιούαρτ δήλωσε πως «μπορεί. Θα διάβαζα το σενάριο. Αγαπώ τη Νιβ Κάμπελ τόσο πολύ. Ηταν πολύ ευγενική μαζί μου και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Λατρεύω αυτή την ταινία. Την παρακολούθησα πρόσφατα, ως ενήλικας όμως. Είναι τόσο βίαιη. Λατρεύω αυτή την ταινία γιατί λατρεύει τις ταινίες.»

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το νέο «Scream».

Και πρόσθεσε λέγοντας πως «το πιο ωραίο πράγμα του «Scream» είναι αυτό που λέει για την ταινία. Είναι τόσο συνειδητοποιημένη. Λατρεύω το πόσο πολύ [ο Γουές Κρέιβεν] αγαπά τις ταινίες και πόσο ενσωματωμένο είναι αυτό [στη σειρά]. Είναι μια ταινία για nerds. Είναι μια όμορφη ταινία. Είναι τόσο δύσκολο όμως να την παρακολουθήσεις. Ελεγα συνέχεια πως “δεν έχω το στομάχι πλέον κάτι τέτοιο, είναι πολύ έντονο”.»