Buzz

Ο Ghostface θα επιστρέψει. Το «Scream 6» είναι και πλέον επίσημο

στα 10

Το γοργόν και χάριν είχε μιας το στούντιο ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ghostface θα επιστρέψει. Το «Scream 6» είναι και πλέον επίσημο

Το νέο «Scream» ήταν μια εμπορική επιτυχία. Σίγουρα δεν είχε και μεγάλο ανταγωνισμό, πέρα από το «Spider-Man: No Way Home», αλλά η ταινία, με ένα budget μόλις 25 εκατομμυρίων, κατάφερε να κάνει το κοινό να ουρλιάξει στις κινηματογραφικές αίθουσες κερδίζοντας μέχρι στιγμής 107 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως φτάνοντας τα συνολικά έσοδα του franchise στα περίπου 710 εκατομμύρια δολάρια.

Φυσικό και επόμενο είναι να υπάρξει κι ένα ακόμα σίκουελ. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter το «Scream 6» είναι γεγονός με την καλλιτεχνική ομάδα της προηγούμενης ταινίας να επιστρέφει και εδώ. Ετσι οι σκηνοθέτες Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ (γνωστοί και ως Radio Silence) θα σκηνοθετήσουν το νέο σίκουελ, ενώ οι Τζέιμς Βάντερμπιλντ και Γκάι Μπουζίκ θα γράψουν ξανά το σενάριο. Και από ό,τι φαίνεται το στούντιο της Paramount και η Spyglass Entertainment δεν πρόκειται να χάσουν καθόλου καιρό μιας και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: It's a bloody good fun. Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Scream» είναι εδώ

scream

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό τόσο για την πλοκή της ταινίας όσο και για το καστ και για το αν φυσικά η Νιβ Κάμπελ και η Κόρτνεϊ Κοξ θα επιστρέψουν και εδώ, αλλά και οι δυο τους είχαν δηλώσει πως δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν ένα ακόμα σίκουελ κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις (ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό).

Φυσικά δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας του «Scream 6» αλλά αν τα γυρίσματα αρχίσουν, όπως λένε, το καλοκαίρι τότε σίγουρα θα περιμένουμε να το δούμε στις αίθουσες κάποια στιγμή ως το Χάλογουιν του 2023.