Buzz

It's a bloody good fun. Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Scream» είναι εδώ

στα 10

Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία φαίνεται να δείχνουν πως «ο Γουές θα ήταν υπερήφανος».

Flix Team
It's a bloody good fun. Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Scream» είναι εδώ

To νέο «Scream» έκανε την πρεμιέρα του πρόσφατα στην Αμερική για τους κριτικούς και από χτες άρχισαν ήδη να φτάνουν οι πρώτες αντιδράσεις στα social media.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αναρωτηθεί το αν οι σκηνοθέτες Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Ζιλέτ θα καταφέρουν να παραδώσουν μια αξιόλογη ταινία, που σέβεται πάνω από όλα την κληρονομία του franchise του Γουές Κρέιβεν. Και οι φανς φαίνεται πως δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν πια μιας και οι περισσότεροι αναφέρουν πως πρόκειται για μια υπέροχα διασκεδαστική ταινία, «η καλύτερη μετά την πρώτη ταινία, για την οποία «ο Γουές θα ήταν υπερήφανος».

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από το «Scream 5»

scream

Υπήρχαν και κάποιες αρνητικά σχόλια τα οποία, αν και αναγνωρίζουν το πόσο fun είναι, θεωρούν τους χαρακτήρες χάρτινους, την πλοκή περίεργη και σίγουρα μια χαμένη ευκαιρία για κάτι το πραγματικά τρομερό.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το σενάριο πέρα του ότι οι Νιβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφουν στους ρόλους των Σίντνεϊ Πρέσκοτ, Σερίφη Ντιούι και Γκέιλ Γουέδερς αντίστοιχα, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Μάρλεϊ Σέλτον, Τζούντι Χικς από το «Scream 4», με το νέο καστ να αποτελείται από τους Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγκα και Τζακ Κουέιντ.

Το «Scream» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Ιανουαρίου από την Odeon.

scream