Buzz

Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από το «Scream 5»

στα 10

Νιβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφουν μαζί με ένα νέο καστ.

Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από το «Scream 5»

Κυκλοφόρησε μόλις και το πρώτο τρέιλερ. Δείτε το παρακάτω.

Πόσο έτοιμοι είστε να ουρλιάξετε ξανά;

Το «Scream 5» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου 2022 και το The Entertainent Weekly έχει τις πρώτες φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο σίκουελ με την σκηνοθεσία να την έχουν αναλάβει οι Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Ζιλέτ, γνωστοί από τις δουλειές τους στο «V/H/S» και το πιο πρόσφατο «Είσαι Ετοιμος;», μετά και τον θάνατο του Γουές Κρέιβεν, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιμς Βάντερμπιλτ και Γκάι Μπούσικ και την παραγωγή ο Κέβιν Γουίλιαμσον.

Διαβάστε ακόμα: Το «Scream 5» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

scream 5

scream 5

Τα γυρίσματά του ολοκληρώθηκαν μέσα σε μόλις τρεις μήνες, εν μέσω πανδημίας και μάλιστα με μια διακοπή αφού τρία μέλη του συνεργείου βρέθηκαν θετικοί στοn covid-19 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Ζιλέτ δήλωσε για τις δυσκολίες των γυρισμάτων στην πανδημία πως «h επιπρόσθετη πίεση από την πανδημία στη διαδικασία παραγωγής ταινιών, η οποία είναι ήδη γεμάτη από πράγματα που πρέπει να λύσεις και εκπλήξεις και διάφορους τρόπους που μπορεί να πάνε όλα στραβά, σίγουρα μας άγχωνε κάθε μέρα. Νομίζω ότι και εμείς επωφεληθήκαμε περίεργα από τις συνθήκες της πανδημίας. Όλοι πραγματικά συγκεντρώθηκαν. Δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο όλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το έργο και έγιναν πραγματικά μια οικογένεια με μοναδικό στόχο να ολοκληρώσουμε αυτό το πρότζεκτ.»

Οι Νιβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφουν στους ρόλους των Σίντνεϊ Πρέσκοτ, Σερίφη Ντιούι και Γκέιλ Γουέδερς αντίστοιχα, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Μάρλεϊ Σέλτον, Τζούντι Χικς από το «Scream 4», με το νέο καστ να αποτελείται από τους Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγκα και Τζακ Κουέιντ. Για τον Μπετινέλι-Ολπιν το να επανασυνδέσει όλο το παλιό καστ ξανά για την ταινία ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Οταν πήγα στα γυρίσματα και είδα την Νιβ [Κάμπελ], τον Ντέιβιντ [Αρκέτ], την Κόρτνεϊ [Κοξ] για πρώτη φορά, είδα και τον Ghostface για πρώτη φορά, ήταν σουρεαλιστικό. Ενιωθα ότι είχαμε αυτήν την περίεργη, εξωσωματική εμπειρία που έχουν οι φανς, αλλά κάναμε και την δουλειά μας ταυτόχρονα», δήλωσε ο Μπετινέλι-Ολπιν.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από το «Scream 5».

Διαβάστε ακόμα: H Νιβ Κάμπελ αρχικά φοβόταν να επιστρέψει στο «Scream 5» χωρίς τον Γουές Κρέιβεν

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5

scream 5