Buzz

Το «Scream 5» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

στα 10

Και για να το γιορτάσει, ο σεναριογράφος του αρχικού «Scream», Κέβιν Γουίλιαμσον, όχι μόνο κυκλοφόρησε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά αποκάλυψε και το νέο τίτλο της ταινίας.

Το «Scream 5» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

Αν κάτι έχει κερδίσει το «Scream 5», πριν ακόμα βγει στις αίθουσες, είναι σίγουρα ένα βραβείο για το πόσο γρήγορα κατάφερε να τελειώσει τα γυρίσματά του μέσα σε μόλις τρεις μήνες, εν μέσω πανδημίας και μάλιστα με μια διακοπή αφού τρία μέλη του συνεργείου βρέθηκαν θετικοί στοn covid-19 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Και να που πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως η παραγωγή ολοκληρώθηκε και ο Κέβιν Γουίλιαμσον, σεναριογράφος του αρχικού «Scream», το γιόρτασε δημοσιεύοντας στο twitter μερικές νέες φωτογραφίες αλλά και αποκαλύπτοντας το νέο τίτλο της ταινίας - ο οποίος θα είναι, απλώς, «Scream».

Διαβάστε ακόμα: H Νεβ Κάμπελ αρχικά φοβόταν να επιστρέψει στο «Scream 5» χωρίς τον Γουες Κρέιβεν

«Αυτό είναι και το τέλος των γυρισμάτων του ‘Scream’, ο οποίος με χαρά ανακοινώνω θα είναι και ο επίσημος τίτλος της ταινίας. Πριν από σχεδόν 25 χρόνια, όταν έγραψα το ‘Scream’ και ο Γουες Κρέιβεν το έφερε στη ζωή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον διαρκή αντίκτυπο που θα είχε σ' εσάς, τους φαν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψετε στο Γούντσμπορο αλλά επίσης και αρκετά φοβισμένος. Πιστεύω πως ο Γουες θα ήταν πολύ περήφανος για την ταινία που φτιάχνουν οι Ματ και Τάιλερ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξανασυναντήσω τους Νεβ, Κόρτνεϊ, Ντέιβιντ και Μάρλεϊ, και που θα δουλέψω με μια ομάδα από νέους σκηνοθέτες κι ένα εξαιρετικό καστ από νέους ηθοποιούς οι οποίοι θα συνεχίσουν την κληρονομιά του Γουες με το επερχόμενο relaunch του franchise που αγαπώ τόσο», έγραψε ο Γουίλιαμσον.

Αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα για το σενάριό της, ο νέος τίτλος και μόνο θυμίζει ίσως την προσέγγιση που ακολούθησαν οι δημιουργοί ενός άλλου κλασσικού franchise τρόμου, του «Halloween». Αλλά όλα αυτά παραμένουν εικασίες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχουν αναλάβει οι Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Ζιλέτ, γνωστοί από τις δουλειές τους στο «V/H/S» και το πιο πρόσφατο «Είσαι Ετοιμος;» - ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιμς Βάντερμπιλτ και Γκάι Μπούσικ.

Οι Νεβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφουν στους ρόλους των Σίντνεϊ Πρέσκοτ, Σερίφη Ντιούι και Γκέιλ Γουέδερς αντίστοιχα, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Μάρλεϊ Σέλτον, Τζούντι Χικς από το «Scream 4», με το νέο καστ να αποτελείται από τους Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγκα και Τζακ Κουέιντ.

Το «Scream» θα βγει στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: Breaking news: Η Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφει ως Γκέιλ Γουέδερς στο «Scream 5»

scream 5 607