Buzz

Breaking news: Η Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφει ως Γκέιλ Γουέδερς στο «Scream 5»

στα 10

Περισσότερα νέα όσο αφορά το κάστινγκ του νέου κεφαλαίου της σειράς.

Breaking news: Η Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφει ως Γκέιλ Γουέδερς στο «Scream 5»

Η καινούργια ταινία «Scream» είναι πλέον γεγονός και βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια παραγωγής από την Spyglass Entertainment, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα των ταινιών της Dimension Films μετά και τη κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Γουάνστιν, αυτή την φορά σε σκηνοθεσία των Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Ζιλέτ, γνωστοί από τις δουλειές τους στο «V/H/S» και το πιο πρόσφατο «Είσαι Ετοιμος;», οι οποίοι θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να αντικαταστήσουν τον Γουές Κρέιβεν μετά τον θάνατό του το 2015.

Πρόσφατα μάθαμε πως ο Ντέιβιντ Αρκέτ θα επιστρέψει στην ταινία για να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Σερίφη Ντιούι, αλλά τώρα και άλλη μια ηθοποιός φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο τηλεφώνημα του Ghostface. Ετσι και η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία υποδύθηκε την love to hate ρεπόρτερ Γκέιλ Γουέδερς, επιστρέφει επίσημα και στην πέμπτη ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε ξανά. Ερχεται νέα ταινία «Scream»

scream 607

Μάλιστα μαζί με αυτή την ανακοίνωση αυτή οι παραγωγοί της ταινίας υποσχέθηκαν πως σύντομα θα έχουμε και περισσότερα νέα όσο αφορά το κάστινγκ, ενώ μάλιστα άφησαν να εννοηθεί πως ίσως να δούμε την επιστροφή και άλλων από το αρχικό καστ. Φήμες θέλουν πάντων την Νιβ Κάμπελ να βρίσκεται στις τελευταίες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της στον ρόλο της Σίντνεϊ Πρέσκοτ, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Εδώ που τα λέμε μια νέα ταινία «Scream» χωρίς το «final girl» του δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.

Αναμένουμε λοιπόν περισσότερα νέα σύντομα.

scream 607