Buzz

H Νιβ Κάμπελ αρχικά φοβόταν να επιστρέψει στο «Scream 5» χωρίς τον Γουές Κρέιβεν

στα 10

Τι έκαναν όμως οι σκηνοθέτες της ταινίας Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Ζιλέτ για να την πείσουν να επιστρέψει;

H Νιβ Κάμπελ αρχικά φοβόταν να επιστρέψει στο «Scream 5» χωρίς τον Γουές Κρέιβεν

Η καινούργια ταινία «Scream» είναι πλέον γεγονός και ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα από την Spyglass Entertainment, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα των ταινιών της Dimension Films μετά και τη κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Γουάινστιν, αυτή την φορά σε σκηνοθεσία των Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Ζιλέτ - γνωστοί από τις δουλειές τους στο «V/H/S» και το πιο πρόσφατο «Είσαι Ετοιμος;» - οι οποίοι θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να αντικαταστήσουν τον Γουές Κρέιβεν μετά τον θάνατό του το 2015.

Διαβάστε ακόμα: Breaking news: Η Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφει ως Γκέιλ Γουέδερς στο «Scream 5»

neve campbell 607

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Νιβ Κάμπελ έχουν όλοι τους επιβεβαιώσει πως θα επιστρέψουν στους ρόλους των Σερίφη Ντιούι, Γκέιλ Γουέδερς και Σίντεϊ Πρέσκοτ αντίστοιχα στο «Scream 5».

Αν και οι δυο πρώτοι δεν χρειάστηκαν να πειστούν ιδιαίτερα για να επιστρέψουν στο Γούντσμπορο, η Κάμπελ φαίνεται πως είχε κάποιες μικρές ενστάσεις αρχικά. Οπως δήλωσε η ίδια: «Παιδιά είμαι πλέον 47 χρονών και θα καλυφθώ πάλι με αίμα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξαναδώ την Κόρτνεϊ και τον Ντέιβιντ. Είμαι ενθουσιασμένη που θα γνωρίσω το νέο καστ. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με αυτούς τους καινούργιους σκηνοθέτες. Ομως ήμουν κάπως φοβισμένη [στην αρχή] γιατί ο εκπληκτικός σκηνοθέτης μας ο Γουές Κρέιβεν έχει πεθάνει και δεν ήμουν και τόσο σίγουρη εάν ήθελα να κάνω μια ταινία χωρίς αυτόν. Αλλά οι νέοι σκηνοθέτες με προσέγγισαν με ένα πολύ όμορφο γράμμα λέγοντας πως ο λόγος που έγιναν σκηνοθέτες και αγαπούν τις ταινίες ήταν αυτές οι ταινίες και ο Γουές. Και πως θέλουν να είναι αληθινοί στην ιστορία του και στο όραμα των ταινιών του. Ημουν πολύ χαρούμενη όταν το άκουσα αυτό.»

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστεί και η Μάρλεϊ Σέλτον, η Τζούντι Χικς από το «Scream 4», και το νέο καστ αποτελείται από τους Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγκα και τον Τζακ Κουέιντ. Οι σκηνοθέτες προσέγγισαν και την πρωταγωνίστρια του «Είσαι Ετοιμος;» Σαμάρα Γουίβινγκ αλλά τελικά η ίδια αρνήθηκε λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Το «Scream 5» αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε ξανά. Ερχεται νέα ταινία «Scream»

scream 5 607