Buzz

Η Χέιντεν Πανετιέρ επιστρέφει στο «Scream 6»

στα 10

Η αγαπημένη των φανς Κίρμπι Ριντ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Ghostface.

Η Χέιντεν Πανετιέρ επιστρέφει στο «Scream 6»

Πριν λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί πως το «Scream 6» είναι και πλέον επίσημο. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως το νέο «Scream», το οποίο κυκλοφόρησε το Γενάρη, ήταν μια εμπορική επιτυχία κερδίζοντας, σε περίοδο πανδημίας, 140 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι και τώρα έχουμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το καστ της ταινίας. Οι τέσσερις επιζώντες της προηγούμενης ταινίας Μελίσα Μπαρέρα, Τζάσμιν Σαβόι Μπράουν, Μέισον Γκούντινγκ και Τζένα Ορτέγκα θα επιστρέψουν και σε αυτό το σίκουελ, αλλά, ίσως, η μεγαλύτερη είδηση είναι πως η Χείντεν Πανετιέρ, η οποία έπαιξε την Κίρμπι Ριντ στο «Scream 4», θα επιστρέψει για να παίξει τον ρόλο της και στο «Scream 6».

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ απέρριψε κάμεο στο «Scream 4»

scream 4

Για όσους δεν θυμούνται η Κίρμπι ήταν η καλύτερη φίλη της Τζιλ Ρόμπερτς (Εμα Ρόμπερτς) στο «Scream 4» αλλά γρήγορα αποκαλύφθηκε πως ήταν μεγάλος φανς και γνώστρια των ταινιών τρόμου Οι φανς του franchise λάτρεψαν αμέσως προς τον χαρακτήρα αυτόν, ο οποίος λειτούργησε ως μια βελτίωση με τον προηγούμενα καθιερωμένο χαρακτήρα θαυμαστή του τρόμου, τον Ράντι (Τζέιμι Κένεντι) από τα δυο πρώτα «Scream». Ομως η Κίρμπι αναδεικνύεται και ηρωίδα ως το φινάλε της ταινίας, η οποία δέχεται επίθεση από τον Ghostface και αφήνεται για νεκρή αλλά, τελικά, επιβιώνει.

Οι σκηνοθέτες Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ (γνωστοί και ως Radio Silence) θα σκηνοθετήσουν το νέο σίκουελ, ενώ οι Τζέιμς Βάντερμπιλντ και Γκάι Μπουζίκ θα γράψουν ξανά το σενάριο, με τα στούντιο της Paramount και της Spyglass Entertainment να αναλαμβάνουν την παραγωγή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό τόσο για την πλοκή της ταινίας αλλά και για το αν φυσικά η Νιβ Κάμπελ και η Κόρτνεϊ Κοξ θα επιστρέψουν και εδώ, αλλά και οι δυο τους είχαν δηλώσει πως δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν ένα ακόμα σίκουελ κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις (ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό).

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία του «Scream 6» αλλά μάλλον το δούμε στις αίθουσες κάποια στιγμή γύρω στο Χάλογουιν του 2023.