Buzz

Το Netflix ετοιμάζει την δική του «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων»

στα 10

Και μάλιστα θα πρόκειται για ένα μοντέρνο μιούζικαλ.

Το Netflix ετοιμάζει την δική του «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων»

Η Disney έχει αφιερώσει τα τελευταία χρόνια να μεταφέρει τις κλασσικές ταινίες κινουμένων σχεδίων της σε live action, και μπορεί κάποιοι να τα θεωρούν αχρείαστα, οι ταινίες αυτές έχουν αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρες για το στούντιο. Μια από αυτές τις ταινίες ήταν και η «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια όταν βγήκε στις αίθουσες το 2010.

Διαβάστε ακόμα: «Κόναν ο Βάρβαρος»... σειρά στο Netflix!

alice 607

Και όπως είναι φυσικό πολλοί είναι που προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να πάρουν ένα μερίδιο από αυτή την πίτα. Ετσι, το Netflix ετοιμάζει να πάρει την ιστορία της Αλίκης και να την μεταφέρει στην σημερινή εποχή, αλλά με ένα μουσικό twist. Σύμφωνα με άρθρο του The Hollywood Reporter η ταινία θα διαδραματίζεται στο σήμερα με την Σαμπρίνα Κάρπεντερ να πρωταγωνιστεί και να κάνει την παραγωγή, η οποία είχε γίνει γνωστή από σειρές παραγωγής του Disney Channel και έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της fan base, ενώ πρόσφατα έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες όπως «The Hate U Give», «Tall Girl», «Work It» και το «Clouds».

Η ταινία, της οποίας το σενάριο έχει γράψει ο Ρος Εβανς, θα πρόκειται για ένα μιούζικαλ το οποίο θα ακολουθεί την Αλίκη σε ένα ταξίδι στην Χώρα των Θαυμάτων, ένα μουσικό φεστιβάλ. Δεν γνωρίζουμε εάν η ταινία θα έχει την τριπαρισμένη ατμόσφαιρα των άλλων ταινιών ή αν θα είναι πιο ενήλικη από αυτές, αλλά ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα την παραγωγή, πανδημίας επιτρέποντος.

Διαβάστε ακόμα: Από ό,τι φαίνεται το «Sandman» του Netflix βρήκε τον Μορφέα του