Buzz

Εχουμε μήνυμα στον υπολογιστή μας: η Μεγκ Ράιαν επιστρέφει με ρομαντική κομεντί

στα 10

To αγαπημένο κορίτσι της διπλανής πόρτας των 90ς θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε ρομαντική κομεντί, δίπλα στον Ντέιβιντ Ντουκόβνι.

Εχουμε μήνυμα στον υπολογιστή μας: η Μεγκ Ράιαν επιστρέφει με ρομαντική κομεντί

Η Σάλι του «When Harry Met Sally», η Ανι του «Sleepless in Seattle», η Κάθλιν του «You Got Mail». Το ξανθό μουτράκι της Μεγκ Ράιαν, εκφραστικό, εύθραυστο και πικάντικο έχει ταυτιστεί με τις ρομαντικές κομεντί που αγαπήσαμε τη δεκαετία του 90. Μούσα κι alter egoτης Νόρα Εφρον, με το κωμικό της timing και ταλέντο, είχε κερδίσει επάξια τη θέση του κινηματογραφικού κοριτσιού της διπλανής πόρτας.

Με την είσοδο των 00ς όμως, μετά από κάποιες λιγότερο επιτυχημένες επιλογές, η Ράιαν μοιάζει να εξαφανίστηκε. Ειδικά τα 15 τελευταία χρόνια, οι εμφανίσεις της ήταν περιστασιακές και περισσότερο στην μικρή οθόνη, παρά στην μεγάλη.

Θυμηθείτε κι αυτό: O οργασμός της Μεγκ Ράιαν...remixed!

When Harry Met Sally

Σήμερα διαβάζουμε ότι Ράιαν επιστρέφει.

Θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στο «What Happens Later», μία νοσταλγική ρομαντική κομεντί που βασίζεται στο «Shooting Star», το θεατρικό έργο του Στίβεν Ντίετζ (ο οποίος έγραψε και την κινηματογραφική μεταφορά).

Για συμπρωταγωνιστή της επέλεξε τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι, άλλος ένας πάλαι ποτέ σταρ των 90ς που έχει καιρό να κάνει μία μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία.

Δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την ταινία, παρά μόνο ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022 στο Αρκάνσας.

Διαβάστε περισσότερα: