Buzz

Η Κίρα Νάιτλι ξαναζεί τον οργασμό της Μεγκ Ράιαν

στα 10

Δείτε την Κίρα να αναπαριστά τον πιο διάσημο ψεύτικο οργασμό του σινεμά, στο βιντεάκι που ετοίμασε το Vanity Fair για την επέλαση των Βρετανών ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Η Κίρα Νάιτλι ξαναζεί τον οργασμό της Μεγκ Ράιαν

Το πρόσφατο κινηματογραφικό τεύχος του Vanity Fair έχει ένα αφιέρωμα στο προφανές: ειδικά φέτος, οι βρετανοί ηθοποιοί μοιάζουν να έχουν κυριαρχήσει στο Χόλιγουντ. Από τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μέχρι τον Εντι Ρεντμέιν κι από τον Ντέιβντ Ογιέλοου μέχι τον Τζέιμι Ντόρναν, οι πιο χοτ πρωταγωνιστές της χρονιάς είναι Βρετανοί.

Ποια ήταν η ιδέα λοιπόν μίας σειράς βίντεο αφιερωμένης στη «Βρετανική Επέλαση»; Να αναπαραστήσουν οι Αγγλοι ηθοποιοί διάσημες κλασικές σκηνές αμερικανικών ταινιών σ' ένα mix and match σατιρικό, χιουμοριστικό, στυλιζαρισμένο ποτ πουρί που υπογράφει Λονδρέζος φωτογράφος Τζέισον Μπελ.

Ανάμεσα στα «Οσα Παίρνει ο Ανεμος», «Μπόνι και Κλάιντ» και τις «Σειρήνες της Μαρτινίκα», ανάμεσα στους Φελίσιτι Τζόουνς, Ντάμιαν Λιούις, Τομ Χίντλστοουν, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντέιβντ Ογιέλοου, Νάταλι Ντόρμερ, Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ, Τζέιμι Ντόρναν, Εντι Ρεντμέιν, Τζούντι Ντεντς, συναντάμε και την Κίρα Νάιτλι που ξαναζεί τον πιο διάσημο ψεύτικο κινηματογραφικό οργασμό της ιστορίας: αυτόν της Μεγκ Ράιαν στο «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι».

Διαβάστε ακόμη: 20 γυναίκες σε παράλληλο οργασμό, χάρη στον… Χάρι και τη Σάλι

Δείτε το βίντεο κι αναγωρίστε ακόμα περισσότερες ταινίες, ατάκες και βρετανούς πρωταγωνιστές.

«Τον Μπάτμαν τον ερμηνεύει Βρετανός. Τον Σούπερμαν τον ερμηνεύει Βρετανός. Τον Σπάιντερμαν τον ερμηνεύει Βρετανός. Τι να λέμε τώρα: ακόμα και τον Λίνκολν, Βρετανός τον ερμήνευσε...». True that.


Διαβάστε περισσότερα: