Buzz

Φίλα με ακόμα: 9 ζευγάρια πρωταγωνιστών της χρονιάς φιλιούνται με πάθος!

στα 10

Oι Νew York Times δεν κάνουν roundtables. Oι Νew York Times δεν βάζουν τους καλύτερους ηθοποιούς της χρονιάς να συζητάνε. Τους βάζουν να φιλιούνται. Δείτε τους σε 9 υπέροχα βίντεο!

Φίλα με ακόμα: 9 ζευγάρια πρωταγωνιστών της χρονιάς φιλιούνται με πάθος!

To Hollywood Reporter έχει δημιουργήσει παράδοση με τα κλασικά του roundtables: συγκεντρώνει τους καλύτερους ηθοποιούς (άνδρες και γυναίκες), σκηνοθέτες, σεναριογράφους, διευθυντές φωτογραφίας, παραγωγούς της χρονιάς, όσους θα μονοπωλήσουν τα βραβεία της επόμενης, και τους ανακρίνει κυκλικά - έτσι ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε, να τους χαζεύουμε δίπλα δίπλα, να βλέπουμε το συναδελφικό τους πνεύμα, τον αμοιβαίο τους θαυμασμό.

Δείτε το roundtable του Hollywood Reporter για τους άνδρες ηθοποιούς του 2014.

Το Variety με τη σειρά του εγκαινίασε φέτος το «Actors on Actors»: οι καλύτεροι της χρονιάς, χωρισμένοι σε ταιριαστές (ή σε πρώτο κοίταγμα αταίριαστες) δυάδες συνομιλούν μεταξύ τους σε σύντομα βίντεο με κάποιο concept.

Δείτε μία σειρά από τα πρόσφατα «Actors on Actors» βίντεο του Variety.

Oι New York Times, γνωστοί για τα πιο εικαστικά, arthouse project τους, αποφάσισαν και φέτος να πρωτοτυπήσουν με μια δική τους «ανασκόπηση» των ερμηνευτών της χρονιάς: 18 hot-property πρωταγωνιστές του σήμερα, 9 ζευγάρια (εδώ κι αν είναι εμπνευσμένες οι δυάδες!), 9 φιλιά που γράφουν τη δική τους ιστορία σε αντίστοιχα βίντεο. Στη σκηνοθετική καρέκλα η Ελέιν Κόνστανταϊν, φωτογράφος και σκηνοθέτης (η ταινία της «Northern Soul» κυκλοφόρησε στη Μ. Βρετανία τον Οκτώβριο) και στόχος της να φτιάξει ένα «Great Performances Portfolio» ζευγαρώνοντας σπουδαίους νέους και παλιότερους ηθοποιούς μεταξύ τους. Το μόνο κοινό: όλα τα γυρίσματα ήταν νυχτερινά.

Τίποτα άλλο όμως. Από το παθιασμένο φιλί του «Ζορό» Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στη Ριζ Γουίδερσπουν, μέχρι το ντροπαλό (και σταδιακά ξεσσαλωμένο) του Στιβ Καρέλ στη Λόρα Ντερν, από το αστείο της Πατρίτσια Αρκέτ στον Τζέισον Σουόρτζμαν, στο παλιομοδίτικο του Τζον Λίθγκοου στην Τζουλιάν Μουρ και από το απογοητευμένο της Σαϊλίν Γούντλεϊ στον Τζακ Ο' Κόνελ, μέχρι το εμμονικό της ποπ φαν Κίρστεν Στούαρτ στον Τσάντγουϊκ Μπόσμαν - όλα τα βίντεο έχουν ένα στυλιζαρισμένο concept και σου επιτρέπουν να χαζέψεις πώς οι πρωταγωνιστές γλιστρούν σε ρόλους και... χείλια!

Εμάς μας έφτιαξαν την μέρα. Δείτε τα με χαμόγελο και στο τέλος παρακολουθήστε ένα behind the scenes βίντεο από τα γυρίσματα για να μάθετε περισσότερα:











Δείτε ακόμα: