Buzz

Actors on Actors: όταν οι ηθοποιοί τα λένε μεταξύ τους

στα 10

«Actors on actors»: το Variety κάνει την παραγωγή σε μία σερά από βίντεο, όπου ηθοποιοί συνομιλούν με συναδέλφους τους για την τέχνη, την τέχνη που γίνεται επάγγελμα, το επάγγελμα που γίνεται καριέρα. Δείτε το πρώτο μέρος με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Εντουαρντ Νόρτον, Τίλντα Σουίντον, Χίλαρι Σουάνκ, Πατρίτσια Αρκέτ και Τζέικ Τζίλενχαλ.

Actors on Actors: όταν οι ηθοποιοί τα λένε μεταξύ τους

Mπορεί το Hollywood Reporter να οργανώνει την εποχή των μεγάλων βραβείων τα διάσημα πια roundtables του με τους συνυποψηφίους να συνομιλούν μεταξύ τους, το Variety επιστρέφει με μία πιο απλή και πιο άμεση ιδέα: one on one. Ηθοποιοί που φέτος βρίσκονται στην επικαιρότητα με κάποιες ταινίες τους που μπορεί να τους οδηγήσουν μέχρι το κόκκινο χαλί των Οσκαρ, αναλαμβάνουν να ανακρίνουν ο ένας τον άλλον για τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και την κατασκευή των ρόλων τους. Τα λάθη και τις εμπειρίες που απέκτησαν από αυτά. Τον μύθο γύρω από το επάγγελμα και την πραγματική του διάσταση.

Στο πρώτο μέρος των βίντεο «Actors on Actors» βλέπουμε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς («The Imitation Game») να συνομιλεί με τον Εντουαρντ Νόρτον («Birdman») για την παγίδα του να δίνεις στο κοινό ξανά και ξανά αυτό που έχει συνηθίσει από σένα. Η Τίλντα Σουίντον («Snowpiercer») και η Χίλαρι Σουάνκ («Τhe Homesman») εξηγούν για το αν αλλάζει η ζωή και η καριέρα σου μετά από ένα Οσκαρ. Τέλος, η Πατρίτσια Αρκέτ («Boyhood») και ο Τζέικ Τζίλενχαλ («Nightcrawler») αναλύουν τις περιέργες πηγές έμπνευσης που μπορεί να καταφεύγει ένας ηθοποιός για να πλάσει ένα ρόλο.

Ευχόμαστε αυτά τα βίντεο είναι απλά previews και να έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ολόκληρες τις συνεντεύξεις των ηθοποιών στο μέλλον από το Variety.

Απολαύστε τους:

.

.

.

Δείτε ακόμα: