Buzz

Best of 2014: απολαύστε την εξομολόγηση των καλύτερων ηθοποιών του 2014

στα 10

Aπό τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Εντι Ρέντμεϊν στον Μάικλ Κίτον, κι από τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ιθαν Χοκ στον Τίμοθι Σπολ, όλοι οι σπουδαίοι ερμηνευτές της χρονιάς κάθονται στο roundtable του Hollywood Reporter. Δείτε την υπέροχη κουβέντα τους.

Best of 2014: απολαύστε την εξομολόγηση των καλύτερων ηθοποιών του 2014

Πριν από μία εβδομάδα, είδαμε τις μεγάλες κυρίες της χρονιάς να κάθονται στη ροτόντα του Hollywood Reporter και να συζητούν τις φετινές τους ερμηνείες που θα τις οδηγήσουν και τα μεγάλα βραβεία του 2015. Σήμερα, είναι η σειρά των ανδρών. Οι πρωταγωνιστές των ταινιών που ακούγονται όλο και περισσότερο στις λίστες των κριτικών, των κινηματογραφικών εντύπων & sites, των πρώτων βραβείων, δίνουν το παρών στο Hollywood Reporter's Roundtable σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μεταξύ τους συζήτηση. Τρεις αμερικανοί και τρεις βρετανοί ηθοποιοί μιλούν για τις φετινές ερμηνείες τους (πολλές από αυτές αφορούσαν αληθινά πρόσωπα), τις επιλογές τους, τις ανασφάλειές τους, τις ήττες τους.

Δείτε ακόμα: Actress roundtable - τι λένε τα κορίτσια μεταξύ τους, ποια θα πάρει το Οσκαρ;

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς όταν προσπάθησε να πλησιάσει την τόσο σύνθετη προσωπικότητα του μαθηματικού Αλαν Τιούρινγκ («The Imitation Game»); Γιατί ο Εντι Ρέντμεϊν («The Theory of Everything») ενώ πήγε τόσο διαβασμένος στον Στίβεν Χόκινγκ ντρέπεται για την 45λεπτη κουβέντα τους; Πόσο τρόμαξε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ («Foxcatcher») στην «πάλη» του να αποδώσει ειλικρινά το χαρακτήρα του ολυμπιονίκη παλαιστή της ελληνορωμαϊκής Μαρκ Σουλτζ;

Actors HR roundtable2

Πόσο μεγάλο στοίχημα ήταν για τον Ιθαν Χοκ το «Boyhood» μέσα στα χρόνια; Γιατί αρνείται ότι... απαρνήθηκε το Χόλιγουντ για πολλά πολλά χρόνια ο Μάικλ Κίτον («Birdman»); Πώς ο Τίμοθι Σπολ («Mr Turner») διάβασε 7 αντιφατικές βιογραφίες, για τον ιδιοσυγκρασιακό βρετανό ζωγράφο Γουίλιαμ Τέρνερ, αλλά αρνήθηκε να δει αυτές τις αντιφάσες του ήρωά του ως πρόβλημα: πάτησε πάνω τους κι έπλασε έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα.

Είναι υπέροχοι, μπορεί κανείς να τους ακούει για ώρες, ιδιαίτερα όταν βλέπεις πώς αντιδρούν συναδελφικά, υποστηρικτικά και εξομολογητικά ο ένας στις ανησυχίες του άλλου.

Δείτε το...

.

Δείτε ακόμα: