Buzz

O Στίβεν Χόκινγκ στέλνει τον Εντι Ρεντμέιν στα Οσκαρ!

στα 10

Εχοντας τη σφραγίδα αποδοχής από τον ίδιο τον Στίβεν Χόκινγκ, ο Εντι Ρεντμέιν που τον υποδύεται στο «The Theory of Everything» μοιάζει με αδιαφιλονίκητο φαβορί για μια υποψηφιότητα στα φετινά Οσκαρ και γιατί όχι και για το πρώτο του βραβείο.

O Στίβεν Χόκινγκ στέλνει τον Εντι Ρεντμέιν στα Οσκαρ!

Ακόμη και αν ο Στίβεν Χόκινγκ δεν είχε άποψη για τους πάντες και τα πάντα - πόσο μάλλον για την ταινία που αφηγείται τη ζωή του, ο Εντι Ρεντμέιν που τον υποδύεται στο «The Theory of Everything» δεν θα χρειαζόταν τίποτε άλλο εκτός από το ταλέντο του για να φτάσει δικαιωματικά στις υποψηφιότητες των Οσκαρ με αυξημένες πιθανότητες για βράβευση.

Στον πιο αβανταδόρικο ρόλο της χρονιάς (μοναδικός του αντίπαλος ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο «The Imitation Game»), ο Ρεντμέιν - που οι πιο υποψιασμένοι θα τον θυμάστε από το «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν» και τους «Αθλιους», υποδύεται τον Στίβεν Χόκινγκ με τη στόφα ενός μεγάλου ηθοποιού και την απόλυτη γνώση του ανθρώπου που καλείται να ενσαρκώσει. Ηδη από τα πρώτα τρέιλερ και τις σκηνές της ταινίας που έχουν κυκλοφορήσει, ο Ρεντμέιν έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη παράδοση όσων ηθοποιών κλήθηκαν να «παίξουν» με θάρρος και αξιοπρέπεια ανθρώπους που η ζωή μπορεί να καθήλωσε σε μια αναπηρική καρέκλα αλλά που η δύναμή τους ήταν ικανή να τους κάνει να στέκονται ψηλότερα από οποιονδήποτε.

Theory of Everything 607

Υποστηρικτής της ταινίας από τη δημιουργία της, ο ίδιος ο Στίβεν Χόκινγκ που μόλις πρόσφατα μπήκε στο Facebook, έγραψε το δικό του σχόλιο πάνω στην ερμηνεία του Εντι Ρεντμέιν, επικυρώνοντας την προσπάθειά του και φέρνοντάς τον στην πρώτη γραμμή των μεγάλων ερμηνειών της χρονιάς.

«Η ταινία με έκανε να αναλογιστώ τη ζωή μου. Σε στιγμές ένιωθα πως ήμουν εγώ», γράφει ο Χόκινγκ που δεν έκρυψε ποτέ τη συγκίνησή του για την ταινία ήδη από την πρώτη φορά που την είδε.

Stephen Hawking Facebook Post 607

To «The Theory of Everything» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Ιανουαρίου του 2015. Μέχρι τότε θα γνωρίζουμε αν οι προβλέψεις θα έχουν επιβεβαιωθεί και ο Εντι Ρεντμέιν θα βρίσκεται στην πεντάδα του Α' Ανδρικού Ρόλου για τα Οσκαρ του 2015, η απονομή των οποίων θα γίνει στις 22 Φεβρουάριου του 2015.

The Theory of Everything Poster 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη περισσότερα για το «The Theory of Everything»: