Buzz

«Lisey's Story»: η Τζούλιαν Μουρ στη νέα σειρά του Στίβεν Κινγκ

στα 10

Ψυχολογικό θρίλερ ή τραγική ερωτική ιστορία; Ο Στίβεν Κινγκ έκανε την μεταφορά του βιβλίου του σε 8 επεισόδια μίνι σειράς και σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαραΐν. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με τους Τζούλιαν Μουρ και Κλάιβ Οουεν.

«Lisey's Story»: η Τζούλιαν Μουρ στη νέα σειρά του Στίβεν Κινγκ

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του («Lisey's Story», 2006) η ιστορία της Λίζι γίνεται μίνι σειρά για το Apple TV+, μία τηλεοπτική μεταφορά που έκανε ο ίδιος ο Στίβεν Κινγκ σε 8 επεισόδια.

Η Apple TV+ ανκοίνωσε χθες την πρεμιέρα της σειράς στις 4 Ιουνίου (με διπλό επεισόδιο) και μάς έστειλε και τις πρώτες φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές: την Τζούλιαν Μουρ και τον Κλάιβ Ουεν.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Στίβεν Κινγκ διαλέγει τις πέντε ταινίες τρόμου που πρέπει να έχεις δει οπωσδήποτε

Lisey's Story 607

Το «Lisey's Story» είναι μία μίξη τραγικού ρομάντζου και ψυχολογικού θρίλερ. Συναντάμε τη Λίζι, δύο χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της Σκοτ. Μία σειρά από περίεργα γεγονότα την αναγκάζουν να επιστρέψει στο παρελθόν, και να ξανασκαλίσει μνήμες που την αναστατώνουν και θέλει να θάψει ξανά μέσα της. Δολοφονικές τάσεις, κατάθλιψη, κατατονία και μία γερή δόση μεταφυσικών δεδομένων πλήττουν την ηρωίδα. Ποιο είναι το μυστικό της; Ποια η πραγματική ιστορία της;

O Πάμπλο Λαραΐν («Jackie», «Εμα», «Νερούδα») σκηνοθετεί όλα τα επεισόδια, και υπογράφει και την παραγωγή μαζί με τον Κινγκ, την Μουρ και τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς!

Τους Μουρ και Οουεν πλαισιώνουν οι Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τζόαν Αλεν, Ντέιν ΝτεΧααν κι άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα:

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το «Lisey's Story» που κάνει πρεμιέρα 4 Ιουνίου με διπλό επεισόδιο:

Lisey's Story 607 2

Lisey's Story 607 3

Lisey's Story 607 4

Lisey's Story 607 5

Lisey's Story 607 6