Buzz

Ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει ήδη στο μυαλό τους δυο ηθοποιούς για το «A Life of Jesus»

στα 10

Η επόμενη ταινία του Σκορσέζε ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα και ο σκηνοθέτης έχει ήδη στο μυαλό του δυο ηθοποιούς που θέλει να πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει ήδη στο μυαλό τους δυο ηθοποιούς για το «A Life of Jesus»

Τους τελευταίους μήνες ο Μάρτιν Σκορσέζε είχε δείξει ένα τεράστιο ενδιαφέρον στο να γυρίσει μια ακόμα ταινία για τον Χριστό, μετά το έπος του «Ο Τελευταίος Πειρασμός» του 1988 αλλά και το επόμενο βήμα στην έρευνά του για τη μορφή του Ιησού που αντιπροσωπεύεται από το μικρότερης κλίμακας δραματική ταινία του 2016 «Σιωπή» σχετικά με τη δίωξη των Χριστιανών Ιησουιτών στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα.

Η ταινία του θα έχει τίτλο «A Life of Jesus» και θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα της «Σιωπής» Σουκάντο Εντο, το σενάριο της οποίας το έγραψε μαζί με τoν κριτικό κινηματογράφου και σκηνοθέτη Κεντ Τζόουνς. Ο Σκορσέζε ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2024, με την ταινία να διαδραματίζεται ως επί το πλείστον στις μέρες μας και φαίνεται πως ο ίδιος έχει δυο ηθοποιούς στο μυαλό του για να παίξουν στην ταινία του, τον Αντριου Γκάρφιλντ και τον Μάιλς Τέλερ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρτιν Σκορσέζε θέλει η επόμενή του ταινία να είναι για τον Ιησού

a life of jesus

O Γκάρφιλντ πρωταγωνίστησε στην ταινία του σκηνοθέτη του 2016 «Σιωπή», επομένως υπάρχει μια συνάφεια με αυτήν την επιλογή του κάστινγκ, αλλά όσο αφορά τον Τέλερ θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον Σκορσέζε. Για ποιους ρόλους τους έχει στο μυαλό του ο Σκορσέζε δεν είναι γνωστό αυτή την στιγμή, αλλά θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα καθώς ο Σκορσέζε σχεδιάζει να γυρίσει την ταινία αργότερα φέτος στο Ισραήλ, την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Η ταινία θα έχει διάρκεια 80 λεπτά και θα «εστιάζει στις βασικές διδασκαλίες του Ιησού με τρόπο που διερευνά τις αρχές αλλά δεν προσηλυτίζει.» Ο Σκορσέζε δεν θέλει να κλειδωθεί σε μια συγκεκριμένη περίοδο «επειδή θέλει η ταινία του να δείχνει διαχρονική».

Για όσους δεν θυμούνται ο Σκορσέζε, μετά την πρεμιέρα της ταινίας του «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένοι Φεγγαριού» στις Κάννες, πήγε στην Ιταλία όπου και συνάντησε για λίγο τον Πάπα Φραγκίσκο και αργότερα ανακοίνωσε πως «απάντησα στην πρόσκληση του Πάπα προς τους καλλιτέχνες με τον μόνο τρόπο που ξέρω: με το να γράψω ένα σενάριο για μια ταινία για τον Ιησού. Και πρόκειται να την ξεκινήσω».