Buzz

Leftovers 2: το teaser του δεύτερου κύκλου προαναγγέλει αλλαγές!

στα 10

Που μετακομίζει η πιο μυστηριώδης σειρά της τηλεόρασης;

Leftovers 2: το teaser του δεύτερου κύκλου προαναγγέλει αλλαγές!

Το ΗΒΟ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου του «The Leftovers», της σειράς του δαιμόνιου Ντάιμον Λίντελοφ, που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι και μας άφησε με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου με μεγάλα ερωτηματικά. Που έχει εξαφανιστεί το 2% του πλανήτη, που πήγαν, ποιους άφησαν πίσω, ποια είναι η ατζέντα των λευκοντυμένων της αίρεσης; Κι αν κάποια απαντήθηκαν, από μόνα τους γέννησαν δεκάδες ακόμα.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η σειρά θα ακολουθήσει τη φόρμα του «The Wire» (κι όχι ακριβώς του «True Detective»): θα κρατηθούν κάποιοι βασικοί πρωταγωνιστές από το καστ, αλλά θα αλλάξει ο τόπος και ο τρόπος αφήγησης της ιστορίας.

Παρακολουθώντας λοιπόν το teaser βλέπουμε ότι από upstate New York, μεταφερόμαστε σε πόλη του Τέξας. Μία πόλη που, παραδόξως πώς, δεν έχει υποστεί καμία «αναχώρηση». Δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη απώλεια. Το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων κλείνει το μάτι: όλοι θέλουν να ζήσουν εκεί, από φόβο μήπως κάτι παρόμοιο ξανασυμβεί στο μέλλον.

«Θεωρώ ότι όταν επιστρέφεις με δεύτερο κύκλο μίας τέτοιας σειράς, πρέπει να το κάνεις τολμηρά» δήλωσε ο Λίντελοφ. «Με ρίσκο! Αν δεν λειτουργήσω, τότε θα έχεις κάνει μία θεαματική αποτυχία. Καλύτερο αυτό από μία προβλέψιμη συνέχεια...»

Περιμένουμε με ανυπομονησία τι έχει σκαρφιστεί για τη συνέχεια. Περισσότερο όμως, θέλουμε να ξαναδούμε τον Τζάστιν Θερού σ' έναν ρόλο με ζουμί, και την Κάρι Κουν που, αναμφίβολα, έκλεψε την παράσταση και δικαίως ανακυρήχθηκε ως ένα από τα πρόσωπα της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Δείτε το teaser και πείτε μας αν ψήνεστε ή όλα αυτά τα θεωρείτε... αποφάγια.

.

Διαβάστε ακόμα: