Buzz

Δείτε το «Kitbull» τη νέα ταινία από το πρόγραμμα SparkShorts της Pixar

στα 10

H νέα ταινία του προγράμματος SparkShorts της Pixar είναι μια ωδή στη φιλία, η οποία δεν γνωρίζει όρια και προκαταλήψεις.

Δείτε το «Kitbull» τη νέα ταινία από το πρόγραμμα SparkShorts της Pixar

Το πρόγραμμα SparkShorts της Pixar, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στα νέα ταλέντα της εταιρίας, απ’ όποιο τμήμα κι αν προέρχονται, να πειραματιστούν με μεγαλύτερη ελευθερία, αναπτύσσοντας τις δικές τους προσωπικές ιδέες και γυρίζοντας μικρότερης κλίμακας, και πιο ανεξάρτητου προσανατολισμού από τις συνήθεις παραγωγές της, ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, συνεχίζει να μας δίνει μερικά υπέροχα δείγματα κάθε εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το «Smash and Grab» τη νέα ταινία από το πρόγραμμα SparkShorts της Pixar

kitbull 607

Αυτή την φορά πρόκειται για την ταινία «Kitbull» της Ροζάνα Σάλιβαν και παραγωγή της Κάθριν Χέντρικσον η οποία μιλάει για την απίθανη φιλία μεταξύ δυο ζώων, ενός αδέσποτου γάτου και ενός πίτμπουλ. Η ταινία ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα animation της Pixar μιας και έχει γυριστεί με την τεχνική του hand drawn animation. Αν και το στούντιο έχει πειραματιστεί ξανά με το 2D animation στην επίσης μικρού μήκους ταινία «Day & Night», αυτή είναι το πρώτο της animation ζωγραφισμένο στο χέρι.

Η Σάλιβαν είπε πως «πάντα αγαπούμε την συγκεκριμένη τεχνική. Ποτέ δυο καλλιτέχνες δεν θα σχεδιάσουν το ίδιο. Και ποτέ δυο σχέδια δεν θα μοιάζουν μεταξύ τους.» Η Σάλιβαν παραδέχτηκε πως η ταινία σχεδιάστηκε στον υπολογιστή, αλλά όλα αυτά έγιναν με το χέρι. Απολαύστε την ταινία παρακάτω και δείτε επίσης και μερικά βίντεο από τη δημιουργία της.




Διαβάστε ακόμη

kitbull poster 607