Buzz

Δείτε το «Smash and Grab» τη νέα ταινία από το πρόγραμμα SparkShorts της Pixar

στα 10

Το πρόγραμμα SparkShorts, μέσα από το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς να φτιάξουν τις δικές τους, ανεξάρτητες ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, συνεχίζει να βγάζει μικρά διαμάντια.

Δείτε το «Smash and Grab» τη νέα ταινία από το πρόγραμμα SparkShorts της Pixar

Η Pixar ποτέ δεν φαίνεται να σταματάει να ψάχνει για νέους σκηνοθέτες που θέλουν να πουν κάτι φρέσκο με τις ταινίες τους. Ετσι και δημιούργησε το πρόγραμμα SparkShorts μέσα από το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στα νέα ταλέντα της εταιρίας, απ’ όποιο τμήμα κι αν προέρχονται, να πειραματιστούν με μεγαλύτερη ελευθερία, αναπτύσσοντας τις δικές τους προσωπικές ιδέες και γυρίζοντας μικρότερης κλίμακας, και πιο ανεξάρτητου προσανατολισμού από τις συνήθεις παραγωγές της, ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την πρεμιέρα της η πρώτη ταινία βγαλμένη μέσα από αυτό το πρόγραμμα με τίτλο «Purl», η οποία αμέσως γνώρισε την αγάπη και αποδοχή του κοινού. Τώρα η Pixar κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και άλλη μια ταινία με τίτλο «Smash and Grab» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπράιαν Λάρσεν και παραγωγής του Ντέιβιντ Λάλι.

Διαβάστε ακόμα: «Purl»: Η νέα μικρού μήκους ταινία της Pixar δεν είναι ακριβώς για παιδιά

smash and grab 607

Η συγκεκριμένη μικρού μήκους ταινία, η οποία πήρε μόλις 6 μήνες για να ολοκληρωθεί, ακολουθεί δυο ρομπότ τα οποία προσπαθούν να ξεφύγουν από τις επίπονες δουλειές τους και να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. Αν και οι ομοιότητες με το «Wall*E» είναι αρκετές, ο δημιουργός της ταινίας επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μια πιο προσωπική ιστορία για δυο υπαλλήλους της PIxar οι οποίοι έχουν την έμπνευση αλλά ποτέ (μέχρι σήμερα) δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να σκηνοθετήσουν την δική τους ταινία.

Δείτε ολόκληρη την ταινία «Smash and Grab» παρακάτω καθώς και ένα behind the scenes βίντεο από τα γυρίσματά της.



Διαβάστε ακόμη

smash and grab poster 607