Buzz

Η Τζούλια Ρόμπερτς ξέρει τι θέλεις: το sequel του «My Best Friend's Wedding»

στα 10

Σε μια εποχή όπου η αναβίωση παλιών κινηματογραφικών επιτυχιών γνωρίζει νέες δόξες, η Τζούλια Ρόμπερτς δίνει θετική ψήφο για ένα πιθανό sequel.

Η Τζούλια Ρόμπερτς ξέρει τι θέλεις: το sequel του «My Best Friend's Wedding»

Χθες, 28 Οκτωβρίου, η Pretty Woman της καρδιάς μας είχε τα γενέθλιά της. Η 51χρονη πλέον σταρ, που κάποιοι σχολίασαν στα σόσιαλ ως «κακογερασμένη», παραμένει για το φανατικό κοινό της η αγαπημένη πρωταγωνίστρια κινηματογραφικών ρομάντζων - παρόλο που η επιστροφή της στα πράγματα γίνεται με δυο εντελώς αντίθετου είδους πρότζεκτς: τη σειρά «Homecoming» της Amazon και το «Ben Is Back» του Πίτερ Χέτζες (και συμπρωταγωνιστή τον γιο του, Λούας Χέτζες).

Διαβάστε περισσότερα: «Πες μου, διάλεξε, πού θέλεις να σε θάψω;»: Η Τζούλια Ρόμπερτς στον Λούκας Χέτζες στο πρώτο τρέιλερ του «Ben is Back»

Στην πρεμιέρα του «Homecoming», στο οποίο παίζει μαζί με τον Ντέρμοντ Μαλρούνεϊ (τον πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστή της στο «Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου») η Ρόμπερτς δεν μπόρεσε να αποφύγει την κλισέ ερώτηση στα χείλη όλων: θα έβλεπαν μία αναβίωση της κινημτογραφικής τους ιστορίας - 20 χρόνια μετά;

«Νομίζω ότι θα είχε πολλές πιθανότητες να γίνει, γιατί το συζητάγαμε ζεστά με τον Ντέρμοντ. Κι ο Ρούπερτ (Εβερετ) ήταν τόσο αστείος. Που θα βρισκόμασταν σήμερα; Μάλλον η Κίμι (Κάμερον Ντίαζ) κι ο Μάικλ (Ντέρμοντ Μαλρούνει) θα ήταν ακόμα παντρεμένοι και θα είχαν πλέον μεγάλα παιδιά. Εγώ; Εγώ θα ήμουν ακόμα κολλητή του Ρούπερτ...»

Ο Μαλρούνεϊ μοιάζει ακόμα πιο ενθουσιώδης απατώντας στην ίδια ερώτηση: «Αν η Τζούλι το κάνει, εγώ είμαι μέσα 200% . Η ταινία έχει με τα χρόνια τρυπώσει βαθιά κάτω από το δέρμα μου. Σήμερα μπορώ να πω ότι με συγκινεί πολύ. Και είναι αξιοθαύμαστο πώς έχει κρατήσει τη λάμψη της και το κοινό της μετά από τόσα χρόνια. Νομίζω ότι πρέπει απλώς να πείσουμε 4 ανθρώπους να την ξανακάνουν - τη Τζούλια, τον Ρούπερτ, την Κάμερον κι εμένα. Οπότε ας το κάνουμε!»

Διαβάστε περισσότερα: